Anasayfa /  Foto Galeri

''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir?

'Tovbeler Olsun' dizisi eylül ayında Trt 1 ekranlarında olacak. Hasan Kaçan’ın hem senaryosunu yazdığı hemde erkek başrol oyuncusu olacağı Tövbeler Olsun dizisi komedi türünde olacak. Birbirinden keyifli oyuncularla çekilecek Tövbeler olsun dizisi çekimlerine temmuz ayında başlanıldı. İşte tövbeler olsun'un konusu ve oyuncuları kimler?

''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir? - Sayfa 1

Tövbeler Olsun Yönetmeni Senaristi: Milim Sanat yapımın yapımcılığını üstleneceği Tövbeler Olsun dizisinin yönetmeni  son olarak Behzat Ç dizisini çeken Serdar Akar olacak.

Tövbeler Olsun dizisi muhtemelen 60 dakikalık bölümler halinde ana haber öncesi Trt 1 ekranlarında olacak.


Tövbeler Olsun Dizisi Konusu: Namzet Horanta çekirdekten başladığı mücevher  imalatı işinde yıllar içine çok başarılı olur ve Horanta Holdingi kurar; Namzet Horanta tüm malını pintiliği ile elde ettiğini düşünse de oğlu, kızı ve eşinin yardımıyla büyük bir değişim yaşayacak ve oldukça cömert bir adam olup çıkacak.

Eskiden düşmanım dediği ile şimdi dost olan Namzet Horanta’nın bu komik olduğu kadar da düşündüren bu değişiğimi Tövbeler Olsun dizisi ile ekranlarda olacak.

''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir? - Sayfa 2

Tövbeler Olsun Oyuncuları


Güven Kıraç – Namzet Horanta
Son olarak Hekimoğlu dizisinde hayat verdiği Vahap bey karakteri ile dikkat çeken Güven Kıraç 2019’da da Paytiaht Abdulhamid dizisinde Vambery Amca karakterine hayat vermiştir.

1968 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Güven Kıraç  52 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Güven Kıraç özellikle Familya ve Beni Böyle Sev dizileri ile tiyatrodan sonra televizyonda da başarıyı yakalamıştır. Özellikle bir çok izleyici Güven Kıraç’ı Beni Böyle Sev dizisinde hayat verdiği Nail karakteri ile tanımıştır.

Namzet Horanta pinti bir mücevher  imalatçısıdır. Yıllar içinde büyük bir şirket sahibi olsa da bu zamana kadar gerçekten yaşamadığının farkına varır ve pintilikten vazgeçer; ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. 

''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir? - Sayfa 3

İpek Tuzcuoğlu – Latife

Son olarak Aşk ve Mavi dizisinde Elmas karakteri ile yer alan İpek Tuzcuoğlu 11 Kasım 1971 İzmir doğumludur. Sanat hayatına dansçı olarak başlayan İpek Tuzcuoğlu daha sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandıktan sonra tiyatro hayatı başlamış ve bir çok tiyatro oyununda yer almıştır.

İpek Tuzcuoğlu ilk dizisi için kamera karşısına 1988’de geçmişti. İpek Tuzcuoğlu’nun ünlü olamsı ise Asmalı Konak ve Dürüye’nin Güğümleri dizileri ile olmuştur. İpek Tuzcuoğlu  son dönemde Yalaza ve Diğer Yarım gibi dizilerde yer alsa da uzun süredir projesi olmayan ünlülerden.

İpek Tuzcuoğlu zor da olsa Trt 1’in Tövbeler Olsun dizisi için ikna edilmiştir.  İpek Tuzcuoğlu 2020 de Trt 1 de Sağlıklı Mutfak isimli programda sunuculuk yapmaktadır.


Latife Namzet Horanta’nın eşidir. Fingir fingir bir kadındır ve kuyumculuk işinde her zaman eşine yardım etmiştir. Hayat dolu bir kadın olan Latife eşinin değişiminde de başrolde olacaktır.  

''Tövbeler Olsun'' oyuncu kadrosu, konusu nedir? - Sayfa 4

Sercan Badur – Sinan
Son olarak Masum Değiliz dizisinde Umut karakteri ile yer alan Sercan Badur 30 Ekim 1990 Konya doğumludur. Sercan Badur, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Oyuncu Seren Şirince ile mutlu bir birlikteliği olan Sercan Badur ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile tanınmıştır.

Güllerin Savaşı dizisinde hayat verdiği Cihan karakteri ile büyük çıkış yakalayan deneyimli oyuncu Babam ve Oğlum projesinde ki oyunculuk başarısı ile göz doldurmuştur.


Sinan Namzet Horanta’nın iki oğlundan biridir. Şirketin büyümesinde fikirleri ile destek olmuştur; biraz aklı havada bir çocuktur.