Anasayfa /  Magazin

Torununu kaybeden Avukat Rahmi Özkan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Bugünkü Müge Anlı canlı yayında gördüğümüz Rahmi Özkan geçtiğimiz günlerde torunu Deha Uğur Özkan'ı akciğer kanserinden kaybetmiş ve acı haberi duyurmuştu. Birkaç gündür programa katılmayan Rahmi Özkan bugünkü canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Konuşurken zorlanan Rahmi Özkan'a Müge Anlı'dan destek gelirken stüdyo ve ekran başındakiler de hüzne boğuldu. İşte son dakika haberinin detayları!

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2019 12:32

Bugünkü Müge Anlı canlı yayında gördüğümüz Rahmi Özkangeçtiğimiz günlerde torunu Deha Uğur Özkan'ı akciğer kanserinden kaybetmiş ve acı haberi duyurmuştu. Birkaç gündür programa katılmayan Rahmi Özkan bugünkü canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Konuşurken zorlanan Rahmi Özkan'a Müge Anlı'dan destek gelirken stüdyo ve ekran başındakiler de hüzne boğuldu. İşte son dakika haberinin detayları!

Geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki torununu akciğer kanserinden kaybeden Rahmi Özkan bugünkü Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Bir süredir akciğer kanseri ile mücadele eden 13 yaşındaki Deha Uğur Özkan ile ilgili düşüncelerini ifade ederken zorlanan, konuşmakta güçlük çeken ve gözyaşlarına boğulan avukat Rahmi Özkan bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

Müge Anlı'nın avukatı olarak tanınan Rahmi Özkan'ın torunu Deha Reha Uğur'un hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı. 13 yaşındaki Uğur'un Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı.

 

MÜGE ANLI AÇIKLAMIŞTI

Hafta sonu üzücü günler geçirdiğini söyleyen Müge Anlı; “Rahmi Özkan’ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı, ölüm her şekilde insanın sevdiklerinin yanına sığan, yakıştırılan bir şey değil ama 13 yaşında bir çocuğa hiç yakıştırılacak bir durum değil. Ben başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Özkan Ailesi’ne, annesine, babasına, tüm yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Kendini ne zaman iyi hissederse programda onunla beraber olacağız. İnsan çok şey söylemek istiyor ama ne yazık ki bazı konularda söylenecek bir şey yok.

Torununu kaybeden Avukat Rahmi Özkan gözyaşlarına boğuldu. Özkan'a Müge Anlı'dan destek geldi

 

Yorumlar