Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Söz dizisinin yıldızı Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk son günlerde araştırılmaya başlandı. İnternette ünlü oyuncunun sevgilisinin kim olduğunu öğrenmek isteyenler konuyu inceliyor. Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Zeynep Maykur kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Tolga Sarıtaş2In sevgilisi Zeynep Mayruk'un Instagram adresi ve detaylar...

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 05:00

 Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Zeynep Mayruk kimdir? Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk son günlerde internette araştırılmaya başlandı. Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Zeynep Mayruk kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? İşte Zeynep Mayruk'un Instagram adresi...

ZEYNEP MAYRUK KİMDİR?

Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk moda dersini Saint Charles Lisesi’nde, Chicago’ da aldı. 2006 yılında Saint Charles Lisesi’ nden mezun olduktan sonra Türkiye’ ye geri döndü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitim hayatına devam etti. 2012 yılında bu bölümden mezun oldu. 2012 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi’ nden mezun olduktan sonra akademik hayatına Londra Central Saint Martins’ de devam etti ve burada 6 farklı sertifika programını bitirdi. 2013 yılında kendi adı altında Zeynep Mayruk markasını yarattı, şimdi ise Haute Couture tasarımlarını ve hazır giyim kıyafetlerinin üretimlerini sürdürmektedir.

ZEYNEP MAYRUK INSTAGRAM'I SALLADI!

 Tolga Sarıtaş geçtiğimiz haftalarda Levent'ten bir mekan çıkarken görülmüştü. Oyuncu kız arkadaşının fotoğraflarının çekilmemesi için her yolu denemişti.

Geccenin sonunda çiftin bindiği aracın sürücüsü objektiflerden kaçarken trafik kurallarını hiçe saymıştı.

Tolga Sarıtaş'ın köşe bucak sakladığı kız arkadaşının İzmirli genç modacı Zeynep Mayruk olduğu ortaya çıktı.

İkilinin 3 aydır birlikte olduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesaplarında da birbirini takip eden âşıkların Söz dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkacağı, bunun için de gözlerden uzak bir adresi tercih ettikleri konuşuluyor.


Yorumlar