Anasayfa /  Foto Galeri

TOKİ'den İstanbul'a 4 yeni proje! İşte ucuz TOKİ konutlarının tam listesi...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'da 4 yeni projeyi ihaleye çıkarıyor. Başvuruları devam eden projelerin taksitleri 380 TL'den başlarken, İstanbul Silivri'de de başvuru sürecinin 24 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu.

TOKİ'den İstanbul'a 4 yeni proje!  İşte ucuz TOKİ konutlarının tam listesi... - Sayfa 1

İstanbul'da ev sahibi olma hayali kuranlara TOKİ'den müthiş bir fırsat geliyor. TOKİ, İstanbul'da 4 yeni projeyi ihaleye çıkarıyor. Kağıthane, Esenler ve Tuzla'daki projelerin taksitleri 380 TL'den başlıyor. Diğer illerde satışta olan ucuz TOKİ konutlarının tam listesi...

TOKİ'den İstanbul'a 4 yeni proje!  İşte ucuz TOKİ konutlarının tam listesi... - Sayfa 2

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da bu yaz 4 yeni projenin ihalesi gerçekleştirilecek. İhale sonrasında başvuru döneminin açılacağı projelerde kentsel dönüşüm yenileme projeleri de yer alıyor. 

TOKİ'den İstanbul'a 4 yeni proje!  İşte ucuz TOKİ konutlarının tam listesi... - Sayfa 3

TOKİ'nin ihaleye çıkacağı ilçeler arasında Kağıthane, Esenler ve Tuzla yer alıyor. Temmuz ve ağustosta gerçekleştirilecek projeyle ilgili detaylar henüz belirlenmedi. 

TOKİ'den İstanbul'a 4 yeni proje!  İşte ucuz TOKİ konutlarının tam listesi... - Sayfa 4

Hem konut hem dükkan

- Kağıthane İlçesi, Osmanpaşa Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesinde 300 konut yer alacak. İhalesi 9 Temmuz 2021 tarihinde saat 14.30'da e-ihale ile gerçekleştirilecek.