Anasayfa /  Foto Galeri

TOKİ sosyal konut başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru...

Binlerce vatandaş başvuru yapmak için bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Çok sayıda vatandaş ise e-Devlet üzerinden başvuru yapmayı tercih ediyor. Peki e-Devlet üzerinden başvuru nasıl yapılıyor. İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru...

TOKİ sosyal konut başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru... - Sayfa 1

TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) başvuruları bugün itibariyle başladı. Yoğun bir ilginin olduğu projeye Halkbank ve Ziraat Bankası'nın yanı sıra e-Devlet üzerinden de başvuru yapılabiliyor.  Başvurular TC kimlik numarasının son hanesine göre kademeli olarak alınıyor.

TOKİ sosyal konut başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru... - Sayfa 2

e-Devlet üzerinden başvurular, TOKİ Başkanlığı hizmetleri arasında yer alan "Konut İşyeri Başvuru" hizmeti bölümünden yapılabilecek. Peki e-Devlet üzerinden başvuru nasıl yapılıyor? İşte aşama aşama e-devlet üzerinden sosyal konut başvurusu.

TOKİ sosyal konut başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru... - Sayfa 3

SON AŞAMA Gelen son sayfa ise başvurunun son sayfasıdır. Başvurunun tamamlanması için ödemenin yapılması gerekir. Tamamlanan başvuruların durumu "başvuru listesi" sayfasından takip edilebilir.

TOKİ sosyal konut başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvuru... - Sayfa 4

1 AŞAMA
Bu sayfada karşınıza şehirlerin alfabetik sırasına göre projeler gelir.  Başvurulmak istenen proje seçilir ve sayfanın alt kısmında bulunan "devam et" butonuna tıklanır.