Anasayfa /  Ekonomi

TOKİ kura çekilişi sonuçları: TOKİ kura sonucu sorgulama sayfası…

TOKİ tarafından inşa edilen konutların hak sahipleri düzenlenen çekiliş ile belirlenmeye devam ediyor. İstanbul, Eskişehir, Isparta, Antalya Manavgat ardından bu hafta Muğla Fethiye Karaçulha ile İzmir Selçuk ve Ödemiş konutlarının sahipleri belli oluyor.

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2019 18:24

Geçtiğimiz haftadan bu yana devam eden kuralar ile TOKİ konutlarının yeni sahipleri belirleniyor. Uygun ödeme koşulları ve fiyata sahip konut sahibi olmak isteyenler çekiliş sonuçlarını büyük heyecanla takip ediyor. Belirlenen tarihlerde yapılan kuralar neticesinde hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru bedeli geri iade edilecek. www.toki.gov.tr adresinden ve haberimizde yer alan linkten açıklanmış olan 2019 TOKİ kura çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ ANTALYA KARAÇULHA KURASI ÇEKİLECEK

Muğla Fethiye Karaçulha 180 konut projesi kapsamında yer alan konutların kura töreni 10 Temmuz 2019 tarihinde Saat 18:00'de başlamak üzere Fethiye Belediye Başkanlığı “ Özel Olgun Kültür Merkez'inde” noter huzurunda yapılacak.

TOKİ KURALARI PROGRAMI

Muğla Fethiye projesinde 10 Temmuz, İzmir Selçuk ve Ödemiş projelerinde 12 Temmuz, İzmir Aliağa projesinde 18 Temmuz, Manisa Yunusemre projesinde 19 Temmuz ve Bartın merkez projesinde 5 Ağustos tarihlerinde kura yapılacak.


Yorumlar