Anasayfa /  Güncel

TOKİ 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak? Açıklama geldi !

TOKİ 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kura çekimi için geri sayım başladı. Konuyla ilgili TOKİ sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2020 12:25

15 Ocak 2020 tarihinde başvuruların sona erdiği TOKİ 100 bin sosyal konut projesi için geri sayım başladı. Milyonlarca insan 2020 TOKİ kura sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki TOKİ 2020 kura çekilişi - TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

TOKİ kura tarihleri 2020 programı başvuruda bulunan kişiler tarafından merakla beklenirken TOKİ konu hakkında resmi açıklama yayımladı. 

TOKİ 2020 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI HAKKINDA RESMİ AÇIKLAMA YAYIMLADI

TOKİ'den gelen son dakika açıklaması ile kura tarihlerinin yakında açıklanacağı ilan edildi. Kurum daha önce isim listeleri belli olduğunda listenin açıklanacağını belirtiyordu. İlk kez kura tarihleri hakkında yapılan bir açıklamada kısa süre ifadesi kullanılmış oldu. 

TOKİ kura çekimi ne zaman sorusuna resmi sosyal medya hesabı üzerinden verilen resmi açıklamada "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi için kura tarihleri kısa süre içerisinde açıklanacaktır" ifadelerine yer verildi.  Kura tarihleri açıklanır açıklanmaz isim listeleri açıklamasında olduğu gibi yine emlak365.com sitemiz üzerinden duyurulacak olup sitemizden takip edebilirsiniz. 

TOKİ SONUÇLARI E DEVLET SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI NASIL AÇILIR?

TOKİ kura tarihleri için ilk olarak kura listesi yayımlanacak. Bu liste ile beraber illere ve illerde yer alan projelere göre kura tarihleri ile kura çekilişlerinin yapılacağı yerler belli olacak.  İsteyen kişiler belirlenen tarihte ve yerde noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişine canlı olarak katılarak kura sonuçlarını anında öğrenebilecekler.  Bu çekilişe katılamayan kişiler ise TOKİ GOV TR sitesi üzerinden listenin yayımlanmasını bekleyecekler. Emlak365.com sitemizde sonuçlar anlık olarak eklenecek olup sitemiz üzerinden de sonuçları takip edebilirsiniz.  

Yorumlar