Anasayfa /  Güncel

Tokat, Kastamonu ve Yozgat'ta karantina şoku !

Koronavirüs salgını hız kesmeden vaka sayısını arttırmaya ve can almaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 07 Ağustos 2020 18:49

Gelen son habere göre 3 ilimizin çeşitli bölgelerinde tespit edilen yeni koronavirüs vakaları sebebiyle karantina uygulandığı belirtildi.

Vatandaşların, alınan koronavirüs tedbirlerine uymaması, her geçen gün vaka sayılarını arttırmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamış olduğu son koronavirüs verilerine göre vaka sayıları 1000'in üzerine çıktı. Bunun üzerine her geçen gün karantina haberleri gelmeye devam ediyor.

TOKAT
Tokat'tan karantina haberi geldi. Kente bağlı olan bir köyde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başladı. Konuyla ilgili açıklamalar kaymakamlık tarafından yapıldı. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun almış olduğu kararla karantina uygulaması başladı. Alınan karara göre 14 gün boyunca Yolüstü Köyü'nde ve ilçe merkezinde bulunan bir apartmanda 14 gün boyunca karantina uygulanacağı belirtildi.

KASTAMONU
Karantina uygulamasının yapıldığı illerden biri de Kastamonu. Kastamonu'nun küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü 14 gün boyunca karantina altına alındı. Köye giriş çıkışlar yasak.

YOZGAT
Gelen son karantina haberi Yozgat'tan. Yozgat'ta bir apartman karantina altına alındı. Açıklama Valilik tarafından yazılı olarak yapıldı. Merkeze bağlı olan Eskipazar Mahallesi 2. Bacanakzade Sokak'ta bulunan bir apartman karantina altına alındı.

Yorumlar