Anasayfa /  Dünya

TikTok videosu çekerken sapık kapısına dayandı - İZLE

Genç kadın, TikTok'ta paylaşmak için evinde dans videosu çektiği sırada içeri giren sapık nedeniyle dehşeti yaşadı. Görüntüler 30 milyondan fazla izlenirken, sapığın yakalandığı açıklandı.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2020 13:51

Amerika'nın başkenti Washington'da bulunan Hagerstown'da yaşayan Hannah Viverette isimli kadın, evde yalnız olduğu sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Dansçı olan Hannah, video kaydını başlattığı sırada aklına gelmeyecek bir dehşeti yaşadı.

Kapısına dayanan sapık, içeri girmek için kapıyı zorlamaya başladı. O sırada adamdan evini terk etmesini ve uzaklaşmasını isteyen Hannah, sapığın kapıyı daha da zorlaması nedeniyle evin farklı bölümüne kaçarak kendini korumaya çalıştı.

Olay anının tamamını videoya çekmeyi başaran Hannah, daha sonra görüntüleri TikTok ve Facebook hesabından yayınladı. Bir anda viral olan Hannah'ın görüntüleri 30 milyondan fazla izlendi.

Polis ekipleri, kendilerine yapılan ihbarın ardından 36 yaşındaki Angel Moises Rodriguez-Gomez isimli adamı yakaladıklarını açıkladı. Sapık, daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Yaşadığı kötü tecrübeyi Facebook hesabından da paylaşan Hannah, şu ifadelere yer verdi:

Birçok insanın bildiği gibi dans etmeyi seviyorum. Burası benim çıkışım, meditasyonum, güvenli yerim. Telefonumda dansımı kaydediyorum. Pazar gecesi yine evimde dans edip video kaydediyordum. Bir anda ikinci kat balkon kapımın açılmaya başladığını duydum. Korktum, hemen kapamak için kapıya doğru ilerledim, arkasında bir adam olduğunu fark ettim.

Taşındıktan sonra neredeyse her gün apartmanımda gördüğüm ama hiçbir şey söylemediğim bir yüzdü. Beni izlemek için oraya kadar gelmişti. Bunu uzun zamandır yapıyordu. Kapımda onunla yüz yüze geldiğim an bana zarar vermek için orada olduğunu biliyordum. Ellerini kapüşonlu kıyafetinin cebine soktu ve yüzünde bir gülümseme ile tuttu. İspanyolca bir şeyler mırıldandı ve sonra bir adım atmaya devam etti.

Yorumlar