Anasayfa /  Magazin

TikTok fenomeni çıkan Banu Küçükpolat'tan ilginç paylaşımlar

Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı programında Seda Sayan'ın 26. bölümünde kalp damar cerrahisi Opr. Dr. Banu Küçükpolat'ın Roman havası eşliğinde göbek atmasından sonra o doktorun aynı zamanda bir TikTok fenomoni olduğu ortaya çıktı. Banu Küçükpolat'ın yine TikTok hesabından dans ettiği görüntüler çok beğeni aldı. İşte Banu Küçükpolat'ın dans görüntüleri...

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2021 12:35

Seda Sayan'ın programına katıldı olay oldu.

Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı programında Seda Sayan'ın 26. bölümünde kalp damar cerrahisi Opr. Dr. Banu Küçükpolat'ın Roman havası eşliğinde göbek atması ve hem beğeni alması hem de tepki tepki almasından sonra Türk Tabipler Birliği de inceleme başlatmıştı. 

 Seda Sayan'ın 26. bölümünde kalp damar cerrahisi Opr. Dr. Banu Küçükpolat, Seda Sayan ile beraber Roman havası eşliğinde göbek atmıştı.

Bu görüntüler hem tepki çekmiş hem de büyük alkış almıştı. Türk Tabipler Birliği de Banu Küçükpolat'a tepki göstermiş ve inceleme başlatmıştı.

Opr. Dr. Banu Küçükpolat'ın aynı zamanda bir TikTok fenemoni olduğu ortaya çıktı.

TikTok'taki görüntülerde Banu Küçükpolat yine kırmızı elbisesiyle Roman havası eşliğinde dans ettiği görüntüler görülüyor. 

İşte o görüntüler...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEDA SAYAN'IN PROGRAMINDA GÖBEK ATTI

Yorumlar