Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TİKA Atama İle Memur Alımı Yapacak Başvuru İçin Acele Edin

TİKA atama yöntemi ile memur alımı başvurusu devam ediyor. Alım Yapılacak Alanlar; TİKA, yayınladığı ilan ile farklı alanlarda personel istihdamı gerçekleştireceğini duyurdu. 

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 09:36

Bu alanlar arasında hukuk, sosyoloji, antropoloji, maliye, uluslar arası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme ve iktisat bölümleri yer alıyor.

Başvuru yapacak adaylardan KPSS puanı istenmektedir. Her bir bölüm için farklı puan türlerinden asgari puan olan 75’in alınması isteniyor. 2017 ve 2018 yıllarında yapılan KPSS sınavlarından alınan puanlar geçerli sayılacaktır.

Başvuru yapacak adayların 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmaları aranan şartlardandır.

Başvurular 21 Ocak tarihinde başlayacak ve 31 Ocak tarihinde sona erecektir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar 11 ile 15 Şubat 2019 tarihleri arasında giriş sınavına tabi tutulacaktır. 

Sınava kimlerin gireceği TİKA resmi internet sayfası üzerinden yayınlanacaktır. Kişilere özel bir tebligat yapılmayacaktır. Dolayısıyla adayların internet sayfasını takip etmeleri son derece önemlidir. Ancak sınavı kazananların adreslerine tebligat yapılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylara güvenlik soruşturması da yapılacaktır. Soruşturma sonucu olumlu olan adayların ataması gerçekleştirilecektir. Ayrıca atama sonucu olumlu olan adaylar tanınan süre içerisinde görevlerine başlamalıdır. Aksi takdirde haklarını kaybedeceklerdir.

TİKA memur alımı başvuru kılavuzu için tıklayın


Yorumlar