Anasayfa /  Foto Galeri

Tik Tok'da büyük skandal! Türbeye açık kıyafetlerle grip, dini değerlerle böyle dalga geçti

Son yılların popüler uygulaması TikTok! Özellikle gençler ve 45 yaş üstü TikTok'ta bolca vakip geçirip çektikleri videoları paylaşıyorlar. Sosyal medya uygulaması TikTok'ta yayınlanan bir video sosyal medyada büyük tepki çekti. Videoda, açık kıyafetlerle türbeye giren bir kişinin dini hassasiyetlerle alay edercesine yaptığı hareketler ve sonunda türbeyi öpmesi yer alıyor.

Tik Tok'da büyük skandal! Türbeye açık kıyafetlerle grip, dini değerlerle böyle dalga geçti - Sayfa 1

Facebook, Twitter, Instagram derken Çin merkezli TikTok isimli video paylaşım platformunun popülerliği her geçen gün artıyor.

Tik Tok'da büyük skandal! Türbeye açık kıyafetlerle grip, dini değerlerle böyle dalga geçti - Sayfa 2

Sosyal medya platformu olan TikTok'ta yayınlanan bir video, vatandaşların tepkisini çekti. Dini hassasiyetleri alaya alacak şekilde bir türbede video çekilmesine tepki gösteren vatandaşlar, Çiğdem Hazar Şeker isimli kullanıcıdan şikayetçi oldu.

Tik Tok'da büyük skandal! Türbeye açık kıyafetlerle grip, dini değerlerle böyle dalga geçti - Sayfa 3

AÇIK KIYAFETLERLE GİRİP ELİNE KUR'AN ALDI
Adana'da çekildiği öne sürülen söz konusu görüntülerde, Çiğdem Hazar Şeker kullanıcı adına sahip olan TikTok kullanıcısının açık kıyafetlerle türbeye girerek eline bir Kur'an aldığı görüldü. 

Tik Tok'da büyük skandal! Türbeye açık kıyafetlerle grip, dini değerlerle böyle dalga geçti - Sayfa 4

Daha sonra farklı mimikler yaparak arka planda çalan ilahiye eşlik eden Şeker, türbeye yaslanarak öptü. Video, sosyal medya kullanıcılarının da büyük tepkisini çekti.