Anasayfa /  Güncel /  Gündem

THY'den indirimli uçak bileti kampanyası! Bu tarihlerde bilet...

Türk Hava Yolları (THY), yeni indirimli bilet kampanyasını halka duyurdu. Sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak olan indirimli biletten faydalanmak isteyenlerin süre olarak acele hareket etmesi gerekiyor. Bu tarihlerde bilet alanlar indirimden faydalanıyor. İşte yurt içi uçuşlarda geçerli olan THY indirimli uçak bileti ve fiyatları...

Abone ol
Abone ol 02 Ağustos 2022 20:19

Türkiye'nin en çok uçuş yapan şirketi Türk Hava Yolları'ndan vatandaşları sevindiren haber geldi. Tatillerde uçak bilet fiyatlarından yananlar, bu haberi duyunca çok sevinecek. Sevdiklerini beklemek için bilet fiyatlarının düşmesini beklemenize gerek yok. Çünkü THY, yeni bilet kampanyasıyla cebe uygun uçuş seçeneği sunuyor. Sadece THY seferlerinde kullanabileceğiniz indirimli uçak biletiniz ile istediğiniz yere uçabilirsiniz. 

THY'nin duyurduğu yeni bilet kampanyasında dikkat etmek gereken nokta ise bilet fiyatlarının 2-3 Ağustos 2022 tarihlerinde indirimli satılacağı ve bu biletlerin sadece yurt içi uçuşlarda geçerl olacağıdır. Yani, yurt içi uçuş yapacak olanların faydalanacağı bu kampanya, 2-3 Ağustos tarihlerinde geçerli. 

Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise 2-3 Ağustos'ta alınacak biletlerle indirimli uçmak isteyenlerin 1 Aralık 2022 - 15 Ocak 2023 tarihleri arasında seyahat etmesi gerekiyor. Yani, 2-3 Ağustos'ta bilet alıyorsanız uçuşunuzun 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihlerinde olması gerekiyor. Peki, THY indirimli uçak bileti fiyatları ne kadar?

Türk Hava Yolları'ndan 2-3 Ağustos 2022 tarihinde bilet alanlar ile 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında uçacak olanlar, biletlerini sadece 299,99 TL'ye alacak. Bu kampanya sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferler için geçerli bir durum.

Kampanya kapsamında sunulan ücretler, EcoFly ücret sınıfında 299.99 TRY, ExtraFly ücret sınıfında 419.99 TRY, PrimeFly ücret sınıfında 449.99 TL olacak. Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptal işlemlerine izin verilmeyecek.

Yorumlar