Anasayfa /  Güncel

THY, Öğrencilerin biletini ücretsiz değiştirecek

İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilen seferlerin ardından THY, öğrencilerin mağdur olmamaları için yurt içinde ek ücret ödemeden biletlerde değişiklik yapılabileceğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2017 20:14

Türk Hava Yolları (THY), 8 Ocak'a kadar yurt içi seferlerinden uçak bileti alan üniversite öğrencilerinin herhangi bir ek ücret ödemeden 19 Ocak'a kadar biletlerini değiştirebileceklerini duyurdu.

19 OCAK'A KADAR BİLETLER DEĞİŞTİRİLEBİLECEK

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle birçok üniversitenin final tarihlerinin ertelendiği anımsatıldı. Açıklamada, bu durumun bilet alan öğrencileri mağdur edebileceği düşüncesiyle hareket edildiği belirtilerek, "THY ve Anadolu Jet ailesi olarak 8 Ocak 2017 tarihine kadar yurt içi seferlerimizden uçak bileti alan üniversite öğrencilerimiz,19 Ocak 2017 tarihine kadar herhangi bir ek ücret ödemeden biletlerini değiştirebileceklerdir." denildi.





FİNAL TARİHİNİN ERTELENDİĞİNİ GÖSTEREN BELGE İSTENİYOR

Yolcuların üniversite öğrencisi olduğunu ve final tarihlerinin ertelendiğini gösteren belgeleri ibraz etmelerinin ileri bir tarihe bilet almaları için yeterli olacağı kaydedildi.


Etiketler Sınav Bilet
Yorumlar