Anasayfa /  Güncel /  Gündem

THY 1000 Kabin Memuru alımında son günler! 17 Bin TL Maaş...

THY 2022 yılı kabin memuru alımı başvurusu sona eriyor. Kadın Erkek Kabin memuru alımı için son başvuru tarihi açıklandı. Kimlerin başvurusu geçerli olacak?

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2022 22:02

Türk Hava Yolları 2022 yılı personel alımı başvurusu sona eriyor. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan ile THY bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Eylül ayı dönemi Kabin memuru alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru için son gün bildirilmemişti. Ancak Az önce gelen yeni duyuru ile Kabin memuru Alımı son başvuru tarihi açıklandı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşin Olsa ekibi olarak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

THY Kabin Memuru Alımı Başvurusu Sona Eriyor!
Türk Hava Yolları Kabin Memuru alımı ilanı 9 Eylül 2022 tarihinde duyurulmuştu ve Erkek adayların da başvuru yapabileceğini duyurmuştu. Ancak son başvuru tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Az Önce THY'den gelen duyur ile son başvuru tarihi açıklandı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar son başvuru tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 20 Eylül 2022 Tarihi Saat 14:00

Daha önce verilen bilgiler arasında THY personel maaşları duyurulmuştu. En düşük 17 Bin TL maaş verilmektedir.

Başvuru Süreci Uzatılabilir Mi?
2022 yılı daha önce de Kabin memuru alımı ilanı yayımlanmıştı. Sadece Kadın adaylardan başvuru alınmış olup başvuru son günü gelen duyuru ile başvurular uzatılmıştı. Ancak 2022 yılı Eylül ayı Kabin Memuru alımı ilanın da başvuru tarihlerinin uzatılacağı hakkında bir bilgi yok.

Kabin Memuru Alımı İlanı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Türk Hava Yolları tarafından toplanan başvurular değerlendirme sürecine girdi. Adaylardan alınan iletişim bilgileri doğrultusunda adaylara sonuçlar açıklanacak. Başvurular 20 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olup sonuçların en geç Ekim ayına kadar açıklanması bekleniyor.

Rekor Başvuru Yapıldı!
THY Kabin memuru alımı ilanına Rekor sayıda başvuru yapıldığı öğrenildi. Gelen bilgilere göre THY Kabin Memuru alımına 50 binden fazla başvuru yapıldı.

Kimler Kabin Memuru Olabilir?
Türk Hava Yolları kabin Memuru alımı için adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca THY tarafından belirlenen diğer nitelikler doğrultusunda ( İngilizce biliyor olmak, Kadınlarda 160-180 cm ve Erkeklerde 170-190 Cm boyları arasında olmak, 01/01/1983 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak ) gibi nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir. Kabin Memuru alımı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yorumlar