Anasayfa /  Foto Galeri

Thodex kurucusunun Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Kırmızı bülten ile arama kaydı çıkartılan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’den kaçtıktan sonra gittiği Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Thodex kurucusunun Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı - Sayfa 1

Arnavutluk'a kaçan Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ederken, yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkıyor.

Thodex kurucusunun Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı - Sayfa 2

Görüntülerde Özer, havalimanından doğruca Tiran’daki otele gidiyor. Kırmızı montlu Arnavut vatandaşı Özer'i havalimanında karşılayarak otele kadar götürüyor.

Özer'in Arnavutluk'taki ilk görüntülerine TRT Haber ulaştı.

Thodex kurucusunun Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı - Sayfa 3

Halen Arnavut polisi tarafından en önemli şüphelilerden biri olarak aranan "kırmızı montlu", otelde de Özer'e eşlik ediyor. Faruk Fatih Özer, otele 3 günlük rezervasyon yaptırdı.

Thodex kurucusunun Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıktı - Sayfa 4

Interpol tarafından kırmızı bültençıkarılan Özer'in yakalanması için Türk Interpolü devreye girerek kaçabileceği ülke Interpol polislerini uyardı. Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar, Arnavutluk'a kaçtığının belirlenmesi üzerine ağırlıklı olarak bu ülkede yürütülüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan 5'er kişilik iki ekip de çalışmalara destek veriyor. Ekiplerden biri, Arnavut meslektaşlarıyla, diğer ekip ise Özer'in kaçma ihtimalinin bulunduğu Kuzey Makedonya, Kosova ve Karadağ'daki meslektaşlarıyla koordineli şekilde hareket ediyor.