Anasayfa /  Foto Galeri

The Walking Dead'ın güzel oyuncusu Jaida Benjamin kayboldu!

Netflix yıldızı 27 yaşındaki ünlü oyuncu Jaida Benjamin Los Angeles'ta ortadan kayboldu. Family Reunion dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Jaida Benjamin'in hayatından endişe ediliyor. Criminal Minds, Mad About You gibi yapımlarda da yer alan Jaida Benjamin' her yerde aranıyor.

The Walking Dead'ın güzel oyuncusu Jaida Benjamin kayboldu! - Sayfa 1

13 Şubat'ta da General Hospital oyuncusu Lindsey Pearlman Hollywood'da görülmesinin ardından birden kaybolmuştu. Lindsey Pearlman'ın ölü bulunması ise hayranlarını şoke etmişti. Şimdi ise Jaida Benjamin kayıp...

Kızının 3 gündür ortada olmamasından endişe eden annesi, Jaida Benjamin'in bulunması için sosyal medyadan yardım istedi. Polis her yerde Jaida Benjamin'i arıyor.

Teyzesi twitter'dan annesi instagram'dan kayıp ilanı verdi

Jaida Benjamin'in teyzesi Jihan Johnston Pazartesi öğleden sonra Twitter'dan bir broşür paylaştı. Broşüre göre, Benjamin en son 18:30 civarında görüldü. 19 Şubat'ta Studio City'deki Tujunga Ave ve Ventura'daydı ve üzerinde mor kısa bir üst, pembe koşu şortu ve ayağında ise  spor ayakkabıları vardı.

Benjamin'in annesi Jocinda ise broşürü Instagram'da paylaşarak, kızının bulunması için halktan yardım istedi: Kızı Jaida Benjamin'in hayatından endişe eden acılı anne paylaşımına  "Bu tür bir gönderi yapmak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Bebeğim kayıp lütfen onu bulmama yardım edin. nefes alamıyorum." notunu düştü.

The Walking Dead'ın güzel oyuncusu Jaida Benjamin kayboldu! - Sayfa 2

Ünlü isimler paylaşarak yardım istedi

The Walking Dead oyuncusu Vincent Ward, Benjamin ile birkaç kez çalıştığını belirterek, ayrıca broşürü paylaştı.

Benjamin'in nerede olduğu hakkında bilgisi olanların Los Angeles Polis Departmanı'nın Kayıp Kişiler Birimi ya da Bölgesel Suçlar bölümü ile iletişime geçmeleri istendi.

Benjamin'in televizyon çalışmaları arasında Mad About You, Insecure, The Fosters, Stuck in the Middle, Southland ve Criminal Minds yer alıyor. Ayrıca gerilim filmlerinde Murder in the Vineyard ve The Step Daddy ile Denise Boutte ve Travis Cure ile birlikte Noel With My Ex adlı tatil filminde rol almıştı.

Bu ay kaybolan oyuncu Lindsey Pearlman ölü bulunmuştu

Bu, bu ay böyle bir olayın ikinci vakası... General Hospital oyuncusu Lindsey Pearlman'ın en son 13 Şubat'ta Hollywood'da görülmesinin ardından kayıp olduğu bildirildi. 18 Şubat'ta ölü bulundu. Adli tabip tarafından belirlenecek olan ölüm nedeni hakkında ayrıntı verilmedi.