Anasayfa /  Foto Galeri

TFF'ye resmen bildirildi! Galatasaray'da fesih kararı!

Avrupa Ligi için üç değişiklik hakkı bulunan Galatasaray'da Pena, Gomis ve Pulgar'ın UEFA listesine eklenmesinin ardından Assunçao, Yedlin ve Diagne kadrodan çıkarılmıştı. Sarı Kırmızılılar yıldız oyuncuyla fesih için anlaşma sağladı. İşte detaylar...

TFF'ye resmen bildirildi! Galatasaray'da fesih kararı! - Sayfa 1

GALATASARAY'DA AYRILIK! FESİH İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI 
Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılar fesih için yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

TFF'ye resmen bildirildi! Galatasaray'da fesih kararı! - Sayfa 2

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI 
Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray son olarak Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 1 puana razı oldu. Alanyaspor'un 10 kişi kaldığı maçta atak yapmakta zorlanan Sarı Kırmızılılar ikinci yarıda tek isabetli şutunu 90+4. dakikada attı.

TFF'ye resmen bildirildi! Galatasaray'da fesih kararı! - Sayfa 3

TORRENT DE ÇARE BULAMADI 
Fatrih Terim'in görevine son verilmesinin ardından göreve getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent de Galatasaray'ın kötü gidişine 'Dur' diyemedi. Galatasaray'ın başınd 4 maça çıkan Torrent sadece 1 puan alabildi.

TFF'ye resmen bildirildi! Galatasaray'da fesih kararı! - Sayfa 4

BİRÇOK İSİMLE YOLLAR AYRILDI 
Galatasaray'da yabancı oyunculardan DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve Gustavo Assuncao gibi yabancı oyuncularla yollar ayrıldı. Ayrıca Aytaç Kara ve Atalaya Babacan da kiralık olarak takımdan ayrıldı.