Anasayfa /  Güncel

TFF binasına silahlı saldırı olayında gözaltı sayısı 4'e çıktı!

TFF'nin Riva'daki binasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin soruşturma derinleşiyor. Saldırıyla ilgili şüpheliler Cüneyt U. ve Oğuz G. ile irtibatlı oldukları öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 02 Eylül 2022 17:44

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili Cüneyt U. ve Oğuz G. ile irtibatlı oldukları belirlenen iki şüpheli daha gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin savcılık talimatıyla ifadesinin alınıp serbest bırakılacağı, diğerinin ise Cüneyt U. ve Oğuz G. ile birlikte adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILACAK
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasın dün akşam saatlerinde yapılan silahlı saldırıyla ilgili iki şüpheli daha gözaltına alındı. Halen sorguları devam eden Cüneyt U.(56) ile Oğuz G.(24) ile irtibatlı oldukları öğrenilen şüpheliler Gasp Büro Amirliğine getirildi. Şüphelilerden birinin savcılık talimatıyla ifadesinin alınıp serbest bırakılacağı öğrenildi. Diğer şüphelinin ise Cüneyt U. ve Oğuz G. ile birilkte adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar