Anasayfa /  Foto Galeri

Teşkilat'taki Pınar'ın dikkat çeken pozlarına yorum yağdı!

Bol aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat, pazar akşamları kafası karışık olan seyirciyi elie aldı. Her bölümü ile konuşulan dizinin oyuncu kadrosu da sosyal medyanın dilinde. Özellikle oyunculuğu kadar güzelliği ile de konuşulan Teşilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler...

Teşkilat'taki Pınar'ın dikkat çeken pozlarına yorum yağdı! - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan aksiyonu ve heyecanı bol sahneleri ile seyirciyi daha ilk bölümden ele geçiren dizi Teşkilat, bu akşam 8. bölümü ile ekrana gelecek. Her bölümü sosyal medya konuşulan dizinin oyuncu kadrosu da seyircinin yakın markajında....

Teşkilat'taki Pınar'ın dikkat çeken pozlarına yorum yağdı! - Sayfa 2

Her sahnesi büyük bir titizlikle hazırlanan dizi Teşkilat, istihbarat teşkilatının, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatıyor.

Teşkilat'taki Pınar'ın dikkat çeken pozlarına yorum yağdı! - Sayfa 3

Dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi genç isimlerin yanı sıra Mesut Akusta, Yavuz Bingöl gibi isimler de var.

Teşkilat'taki Pınar'ın dikkat çeken pozlarına yorum yağdı! - Sayfa 4

Konusu kadar oyuncu kadrosunun da seyirciedn tam not aldığı dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Pınar yani Ezgi Şenler. Bodrum Masalı dizisi ile adından ve oyunculuğundan söz ettiren güzel oyuncu, uzun bir aradan sonra Teşkilat dizisi ile yeniden ekran macerasına başladı.