Anasayfa /  Medya /  Dizi

Teşkilat Serdar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

Geçtiğimiz hafta pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Teşkilat dizisinin oyuncuları arasında bulunan Serdar karakteri merak uyandırdı. Teşkilat Serdar kimdir? Gerçek adı ne? Aslen nereli? Hangi dizilerde oynadı? Tüm bu soruların cevapları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2021 21:37

TRT1'in yeni dizisi Teşkilat yayınlandığı ilk bölümüyle oldukça ses getirirken reyting sıralamasında da zirveyi ele geçirdi. İzleyenler tarafından oldukça beğenilen dizinin oyuncu kadrosu da merak uyandırmaya başladı. Teşkilat Serdar kimdir? Kaç yaşında? Gerçek adı ne? soruları izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de haberimizde, Teşkilat dizisinin başrollerinden Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un hayatına dair bütün detayları bir araya getirdik.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A özel oyunculuk okullarında oyunculuk eğitimi alan Çağlar Ertuğrul; 2012 yılında rol aldığı Benim İçin Üzülme dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.


Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler dizilerinde rol alan Çağlar Ertuğrul, Biz Size Döneriz, Dağ 2, Dağ ve Bana Masal Anlatma filmleri ile sinema dünyasında da adından söz ettirmiştir.
Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Kerem karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, 1,87 metre boyunda, 81 kilo ve Akrep burcudur.

Çağlar Ertuğrul'un rol aldığı tiyatro oyunları:

– Romeo ve Juliet
– Yobaz
– Kaos Teorileri
– Leş

Çağlar Ertuğrul'un rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Afili Aşk (Kerem Yiğiter) (TV Dizisi)
2018 – Yanımda Kal (Emir) (Sinema Filmi)


2018 – Ailecek Şaşkınız (Doktor Onay) (Sinema Filmi)
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Yiğit) (TV Dizisi)
2016 – Dağ 2 (Oğuz) (Sinema Filmi)
2016 – Biz Size Döneriz (Akın) (Sinema Filmi)
2014 – Beyaz Karanfil (Başar) (TV Dizisi)

2014 – Kurt Seyit ve Şura (Yusuf) (TV Dizisi)
2014 – Boynu Bükükler (Kaptan) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Erdil)(Sinema Filmi)
2012 – Dağ (Oğuz) (Sinema Filmi)
2012 – 2014 – Benim İçin Üzülme (Sinan) (TV Dizisi)

Yorumlar