Anasayfa /  Spor

Tesadüf mü? Kobe Bryant'ın helikopter kazası Simpson çizgi filminde gösterilmiş !

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi, spor camiasını da şoke etti. Tüm dünyanın yasa boğulduğu ölüm sonrası ortaya çıkan bir video ise şaşkınlığı bir kat daha artırdı. Kobe Bryant'ın helikopter kazası Simpson çizgi filminde gösterilmiş !

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2020 17:07

Kobe Bryant'ın helikopter kazası sonrası yaşamını yitirmesinin ardından Simpson çizgi filminde aylar öncesinden helikopter kazası gösterilmiş. 

İŞTE O SAHNE

Tüm dünyanın yasa boğulduğu ölüm sonrası ortaya çıkan bir video ise şaşkınlığı bir kat daha artırdı. Zira Legends of Chamberlain Heights adlı çizgi filmin 2017'de sahnesinde Kobe Bryant'ın bir helikopter kazası sonucu öldüğü gösteriliyor. 

NBA'in efsane basketbolcularından Kobe Bryant'ın ölümü hem şoka hem de büyük bir üzüntüye neden oldu. Dünyanın hemen her yerinden insanlar, 41 yaşındaki eski basketbolcunun hayatını kaybetmesi sonrası sosyal medyadan başsağlığı mesajları yağdırdılar.

Bu arada ortaya çıkan bir video görüntüsü ise herkesi şaşırttı. Legends of Chamberlain Heights adlı çizgi filmin 2017'de yayınlanan bir sahnesinde Kobe Bryant'ın helikopter kazası sonucu öldüğü gösterildi.


.

Yorumlar