Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Terk edilen koca kayınpederi ile bacanağını öldürdü

Eşinin evini terk etmesinde sorumlu olduklarını önü sürdüğü bacanağı ile kayınpederini iş yerlerinde pompalı tüfekle öldüren Şenol Yasak, gözaltına alındı.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2021 23:32

Konya'da yaşayan Şenol Yasak'ın eşi, geçimsizlik nedeniyle çıkan tartışmanın ardından çocuklarını da yanına alarak babasının evine gitti.

Tek başına yaşamaya başlayan Yasak, iddiaya göre eşinin eve dönmemesinde kayınpederi ile bacanağını suçladı.

BACANAĞINI POMPALIYLA VURDU
Barışma teklifi reddedilen Yasak, akşam saatlerinde mobilyacı bacanağı Mustafa Arslan'ın yanına gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Mustafa Arslan, vucuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti.

KAYINPEDERİNİN İŞ YERİNİ BASTI
Bacanağı Arslan'ı öldüren Yasak daha sonra Fatih Mahallesi'ndeki Karatay Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi olan kayınpederi Bekir Dağdeviren'in yanına gitti. Yasak, kayınpederi Dağdeviren'e de pompalı tüfekle ateş açarak karnından yaraladı. Bu sırada ikinci kez tüfeği ateşlemek isteyen Yasak'a kayınbiraderi Enes Dağdeviren ve çevredekiler engel oldu.

Çağırılan ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Bekir Dağdeviren tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI
Olaydan sonra kaçmaya çalışan Yasak, çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler Konya Cinayet
Yorumlar