Anasayfa /  Foto Galeri

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Temmuz 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transit sizler için maddi konularda ve sağlık konularında etkili olacak. Ekonomik olarak uzun süredir alamadığınız kararı alabilir, harekete geçebilirsiniz. Bazı dönemlerde beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Sizlere tavsiyemiz bu dönem iyi planlama yapabilmeniz olacaktır. 13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmek, üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumda olabilir. duygusal anlamda kendinizi kuvvetlendirmeniz gereken bir dönem. Kariyerinizde yaşayacağınız belirgin yükseliş sizi özel hayatınızda da mutlu edecek.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva yaşantınıza yönelik konular Venüs’ün iyimser etkilerini almakta. Manevi olarak aileniz ile duygusal bağlarınız güçlenecek. Ebeveynleriniz ile olan ilişkilerinizde karşılıklı duygusal bağların getirdiği sorumlukları almak konusunda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. 19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz veya partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz. 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in Aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Profesyonel bir yardımla diyete başlamak için harika bir süreç. İş arayışı içindeyseniz. Şans sizden yana. İş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlıyor.

Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Temmuz 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. 5 Temmuz’da Mars sizin burcunuza geçiyor. Sizin için oldukça önemli iki aya giriyoruz. Bir taraftan harekete geçiyorsunuz diğer taraftan tepkileriniz artabilir. Uzun süredir alamadığınız kararları alacağınız bir dönemde olacaksınız. İş ilişkilerinde veya ikili ilişkiler cephesinde idare ettiğiniz konuları artık idare etmek yerine, konuşmaya başlıyorsunuz. Bazı kişiler için evlilik ile ilgili veya ortak yaptığı çalışmalarla ilgili karar alacağı bir dönem olacak. 13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay hukuksal, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma ve bitiş yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde organize edebilirsiniz. Son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var. İstediğiniz yaşam yolunuzu belirlemek için artık bazı şeyleri bitirmeniz gerekebilir. Emek vermeniz gereken bir dönemin başlangıcına doğru yol alıyorsunuz. Belki size gelen teklif istediğiniz özellikte olmayabilir. Ancak yine de küçük adımlarla başlayarak istediğiniz yönde işinizi büyütebilirsiniz. Artık yaşamanızda bazı konulara netlik kazandırmanız gerekiyor. 18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevre ile olan ilişkilerinizde ve varsa kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde Venüs’ün iyimser etkileri içinde olacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz seyahati gerçekleşebilir veya arzu ettiğiniz eğitim ve uğraşa başlayabilirsiniz. 19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir veya arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz. 22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda ilerliyor. Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Yalnız olanlar aşk konusunda şanslı etkiler altında olacak.