Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Temmuz 2019 Aylık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2019 00:43

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Temmuz  2019 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Aylık Burç Yorumları: Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Temmuz  2019 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu Temmuz  2019 Aylık burç yorumları

Koç Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ay boyunca, sevginiz ve ilişkiniz konusunda temkinli olmanız gerekebilir. Zaten bir ilişkisi olan insanlar eşleriyle farklılıklara şahit olabilirler. Bu ay yeni bir ilişki başlatmak için güzel bir zamanlama olmayabilir. Bu ay boyunca arkadaşlarınız, karınız ve babanızla sorunlar yaşayabilirsiniz. 

İşletmeniz veya işiniz için bazı komplikasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süre içinde soğuk algınlığı, öksürük vb. konular ile ilgili sağlık sorunları yaşanabilir. Temmuz ayında çalışmaktan hoşlanmayabilirsiniz, bu da konsantrasyon eksikliğine neden olabilir. Çalışanlar işlerini değiştirmek isteyebilirler ve iş yükünden kaçmaya çalışabilirler. Bir işiniz varsa, işinizi zamanında tamamlayamazsınız, bu da sizin için sorun yaratabilir. 

Aileniz ve çocuklarınızla ilgili konularda, bu ay sizi desteklemeyebilir; tartışma olasılığı bu süre zarfında gerçekten yüksektir. Aileniz için mülk, araç, mobilya, alet vb. satın almayı planlayabilirsiniz ve başarabilirsiniz. Bu ay yeni bir ev satın alma şansınız da var. 

Öğrenciler, kariyerleri için seçtikleri alanda, aile büyükleriyle agresif tartışmalar yaşayabilirler. Yazma, raporlama vb. gibi yüksek öğrenim gören öğrencilerin, istenen sonuçları elde etmek için gerçekten çok çalışmaları gerekir. Yaşam partnerinizle büyük bir aşk bağı hissedebilirsiniz, ancak yine de, siz ve eşiniz arasında düşünce farklılıkları olabilir. Cinsel ilişkiniz için bu ay sizi pek fazla yansıtmayabilir.  v

Boğa Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ay size yaşamınız için birçok iniş ve çıkışlar gösterebilir. Düşünce süreciniz, çalışmalarınızda engel teşkil edebilir. İtici kararlar almamanız önerilir, aksi takdirde bu ay boyunca zarar görmeniz muhtemeldir. Ayrıca zihniyetinizi dengelemeli ve düşüncelerinize olumlu değişiklikler getirmelisiniz. Zihinsel olarak sağlıklı kalmak için meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. 

Kalp, tansiyon, depresyon ile ilgili sağlık sorunları olan kişilerin bu ay boyunca temkinli olmaları gerekir. İlacınızı zamanında almalısınız. Bu dönemde seyahat etme şansınız var, ancak reddetmeniz sizin daha çok lehinize olur. Komşularınızla bazı çatışmalar yaşanabilir. 

Sorumluluğunuzda çalışanlar ile bazı farklılıklara şahit olabilirsiniz, Bu nedenle, yalnızca kendinize güvenmeli ve sorunları, piyasada itibar kaybını önlemek için kendi başınıza çalışmalısınız. Temmuz ayında ne yaparsanız yapın dikkatli ve aktif olmaya çalışın.

Temmuz  2019 Aylık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu Temmuz  2019 Aylık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ay sizin için harika olabilir. Bu ay boyunca daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Temmuz ayında edindiğiniz fırsatları değerlendirmek mümkün olaolabilircak. Aşkınız ve ilişkiniz hususunda bu ay size ortalama sonuçlar verebilir. İlişkinizi güçlendirmek için çok çalışmanız gerekir. Sevdiğinize açılmayı düşünüyorsanız, dikkatli olun. 

Bu süre zarfında sağlığınız iyileşebilir, ancak yeme alışkanlıklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bu ay boyunca formda kalmak zorunda hissedebilirsiniz. Kariyeriniz boyunca, bu süre zarfında pek çok iniş ve çıkışa tanık olabilir ve sıkı çalışmanıza rağmen iyi sonuç alamadığınızı hissedebilirsiniz. Yatırım yaparken dikkatli olmanız gerekebilir. Sadece çok gerekirse yatırım yapmalısınız. Borsada yer alan kişilerin bu sırada çok daha temkinli olmaları gerekebilir. 

Aşkınız ve ilişkiniz hususunda bu ay sizin için olumlu olabilir. Çocuklarınıza çalışmalarında yardımcı olabilirsiniz. Bir mülk satın almak istiyorsanız, bu süre zarfında başarılı olabilirsiniz. Bu ay öğrencilere parlak sonuçlar verebilir ve yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirler. Evlilik hayatınızın tadını çıkarmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bu ayın ikinci ve üçüncü haftalarında, cinsel yaşamınızdan ve romantizminizden zevk alabilirsiniz. 

Yengeç  Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Ruhsal ve fiziksel sağlığınız için, bu ayın ilk on yedi günü sizin için uygun olabilir. İrade gücünüz ve özgüveniniz artabilir ve kariyerinizde başarı elde edebilirsiniz. On dört günün geri kalanında, sağlığınız sizi o kadar desteklemeyebilir. Bu süre içerisinde göğüs, kalp, mide, karaciğer, böbrek, eklem ağrısı vb. ile ilgili sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

Çalışanlar 8- 28 Temmuz tarihleri ​​arasında olumlu hissedebilirler. Parlamak için birçok fırsat bulabilirler. Bu ay yabancı bir iş gezisine bile gidebilirsiniz. Bu ayın sonraki günlerinde, işinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. İşletmeler için ilk on dört gün olumsuz olabilir ve yanlış kararlar nedeniyle büyük kayıplara sebep olabilirler, ama geri kalan günler yüzünüz gülebilir. Bu ayın son dokuz günü boyunca, finansal durumunuz iyileşebilir. 

Temmuz ayının ilk yirmi iki günü boyunca ailenizde endişe, hayal kırıklığı ve çatışmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu ayın ilk iki günü dışında, servetiniz ve mülkünüzle ilgili meseleleriniz için olumlu sonuçlar alamayabilirsiniz. Öğrenciler, çalışmalarınızda bu ayın 20-31. günleri arasında başarı elde edebilirler. Bu ayın ilk yarısında evlilik hayatınız ve cinsel yaşamınız için kendinizi enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. 

Aslan Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ayın ilk yirmi iki günü boyunca sağlığınız için olumlu hissetmeyebilirsiniz. Benlik saygınız ve irade gücünüz azalabilir ve bu dönemde veriminiz de düşer. Bu ayın sonraki günlerinde sağlığınız hususunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Fiziksel yarışmaya katılabilir ve hatta kazanabilirsiniz. Verimliliğiniz artabilir ve işinizde başarı elde edebilirsiniz. 

Çalışanlar ve işadamları için, bu ayın ilk iki haftası o kadar verimli geçmeyebilir. Oysa Temmuz ayının diğer günleri onları destekleyebilir ve ilerlemek için birçok fırsat yakalayabilirler. İş bulmak isteyen insanlar bu dönemde başarılı olabilirler. İş adamları da ilerleyebilir ve başarı elde edebilir. Bu ayın on sekiz günü boyunca gelirinizde bir artış gözükebilir. 

Ayın ilk yarısı aileniz için sevinçli günler yaşanabilir. Günün geri kalanı aile üyeleriniz için hayal kırıklığı ve endişe getirebilir. Çocuğunuzun sağlığı, kariyeri ve eğitimi için bu ayın ikinci, üçüncü ve beşinci haftaları size başarı sağlayabilir. 

Ayın ilk on dokuz günü mülkünüz ve servetinizle ilgili konularda size olumsuz sonuçlar verebilir, ancak bu ayın son on iki günü başarıyı yakalayabilirsiniz. Öğrenciler için 8 ila 28 Temmuz arası olumlu sonuçlar elde edilebilir. Evlilik hayatınız için ilk on dört gün sizi o kadar desteklemeyebilir. 

Başak Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Sağlığınız, bu ayın ilk on sekiz günü boyunca size destek olabilir. Bu süre zarfında büyük enerji hissedebilirsiniz. Fiziksel rekabette yer alırsınız ve kazanabilirsiniz. Verimliliğiniz artabilir ve kariyerinizde başarı elde edebilirsiniz. Bu ayın ilk iki haftasında, işinizde olumlu hissetmeyebilirsiniz, ancak haftaların geri kalanı size parlama fırsatı verebilir. 

Bu ay yabancı bir iş gezisine gidebilirsiniz. İşadamları, bu ayın ikinci, üçüncü ve dördüncü haftaları boyunca ilerlemeye tanık olabilirler. Temmuz ayının ilk iki günü boyunca, çalışanlar ve işadamları gelirlerinde bir artışa tanık olabilirler. Ailenizle ilgili konular, ilk iki gün hariç, ay boyunca endişeli, tartışmalı ve sinir bozucu olabilir. 

Mülkiyetiniz ve servetinizle ilgili konular için, ikinci, üçüncü ve dördüncü haftalar sizi destekleyebilir. Öğrenciler bu ayın ilk iki haftasında çalışmalarına konsantre olamayabilirler. Rekabetçi sınavlara katılabilirler ve Temmuz ayının geri kalan günlerinde bu konuda başarılı olabilirler. Yüksek öğrenim için yabancı bir ülkeye gitmeyi amaçlıyorsanız, bu ay boyunca başarı elde edebilirsiniz. Evli çiftler, bu ayın ikinci, üçüncü ve dördüncü haftalarında, büyük neşe ve mutluluğa tanık olabilirler.  

Temmuz  2019 Aylık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu Temmuz  2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ay hayatınız için iniş ve çıkışlarla dolu olabilir. Kişisel yaşamınızda kafa karıştırıcı olaylar yaşayabilirsiniz; ilişkinizde stres olasılığı yüksek, bu nedenle bu ay boyunca dikkatli olmalısınız. Duygularınıza zarar verebilecek yanlış anlaşılmaların yaşanma riski var ve ilişkinizi bitirmeyi bile düşünebilirsiniz. 

Mevsimsel değişiklikler sağlığınızı etkileyebileceğinden, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir. İşletmeniz, işiniz veya kariyeriniz için bu ayı lehinize bulabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamak için masraflara tabi olabilirsiniz. Bu süre zarfında arsa, ev ve taşıtla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 

Bu ay boyunca dokümantasyon çalışması yapmanız bekleniyorsa, sorunlardan kaçınmak için herhangi bir şeyi başlatmadan önce iki kez düşünmeniz gerekebilir. Öğrenciler için bu ay çok heyecanlı olabilir. Evli hayatınız için bu ay size karışık sonuçlar verebilir. 

Akrep Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ay sağlığınızla ilgili konularınız için gerçekten harika geçebilir, ancak kalp veya tansiyonla ilgili sorunları olan kişiler ek bakım almak zorunda kalabilirler. Genç nesil, Temmuz ayı boyunca herhangi bir önemli sağlık sorunuyla karşılaşmayabilir. Bu ay boyunca daha enerjik hissedebilirsiniz. Bu ayın son haftası sağlığınız için karmaşık olabilir. 

İşletmeniz için bu ayın ilk iki haftası biraz zor geçebilir, ancak bu süreden sonra kar marjınız artacaktır. İşinizde, yeni müşteriler edinmek veya şubelerinizi genişletmek için ürünlerinizin pazarlama stratejisi, üretimi ve kalitesini iyi planlayabilirsiniz. 

Çalışanlar Temmuz ayında harika zamanlar geçirebilirler. Bu ayın ilk iki haftasında bir iş gezisine gidebilirler. Bu süre zarfında mülkle ilgili hususlardan kaçınmanız tavsiye edilir. 

Yay Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Sağlıkla ilgili konularda, bu ayın başında tembel hissedebilirsiniz. Bu süre zarfında bazı fiziksel sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Durumunuz bu ayın ortasında iyileşebilir ve her geçen gün daha enerjik hissedebilirsiniz. 

Ailenizle ilgili konularda olaylar, bu ayın ilk ve son 2-3 günü sizin lehinize gelişebilir. Aile hayatınızın gelişmesine tanık olabilirsiniz; aileniz bu süre zarfında mutlu ve neşeli olacaktır. Evlilik hayatınızda, bu dönemde büyük bir anlayış ve sevgi bağına şahit olabilirsiniz. Bir ilişkisi olan kişiler de ilişkilerinin tadını çıkarabilirler. 

Çocuklarınızla ilgili problemler çözülebilir. Öğrenciler bu ay çalışmalarında ilerleme kaydedebilirler. İşiniz için, bu süre zarfında yeni bir şey başlatabilirsiniz. Ancak iki kez düşünmeden yeni bir girişimde bulunmamanız tavsiye edilir. Bu ayın başında ve sonunda, finansla ilgili konularda kendinizi olumlu hissedebilirsiniz. Mülkiyet yatırımı için, Temmuz ayını gerçekten olumlu bulabilirsiniz. v

Temmuz  2019 Aylık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Temmuz  2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Bu ayın ilk yarısında, sağlığınız sizi desteklemeyebilir. Verimliliğiniz düşebilir ve işinize daha az ilgi duyabilirsiniz. Günlerin geri kalanında sağlığınız ve verimliliğiniz, benlik saygınız ve irade gücünüzle birlikte artabilir. 

Çalışanlar, bu ayın ilk on sekiz günü boyunca ilerlemek için birçok fırsat yakalayabilirler. Yabancı bir iş gezisi şansı bile bulabilirler. İşadamları için, bu ayın ilk, üçüncü ve beşinci haftaları yüzlerini güldürebilir. Finansmanla ilgili konularda, bu ayın ilk yarısı olumlu olabilir ve geliriniz artabilir. 

Ailenizde Temmuz ayının ilk on dört gününde büyük mutluluk ve neşeye tanık olabilirsiniz. Bu ayın geri kalanında ailenizde stres, endişe ve hayal kırıklığı olasılığı vardır. Zenginlik ve mülkle ilgili konular için, bu ayın geri kalan günlerinde başarı elde etmenize rağmen, bu ayın ilk on dokuz gününde başarısız olabilirsiniz. 

Öğrenciler için bu ay, çalışmalarına yoğunlaşmaları konusunda biraz zorlayıcı olabilir. Çalışma dersleri dışındaki konularla ilgilenebilirler. Evlilik hayatınız için, ikinci, üçüncü ve dördüncü haftalar büyük mutluluk ve heyecan getirebilir.

Kova Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Temmuz ayı sizin için büyük neşe ve mutlulukla geçebilir. Finansal durumunuz iyileşebilir. Bu ay boyunca paradan tasarruf edersiniz ve geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz. Uzun vadeli enstrümanlara yatırım yapabilirsiniz. Yaşam tarzınız bu süre içinde gelişebilir. 

Ailenizle ilgili meseleler çözülebilir ve aile üyeleriniz arasında mükemmel bir anlayış seviyesine tanık olabilirsiniz. Bu süre zarfında çocuğunuzun evliliğiyle ilgili sorunlar çözülebilir. Hayat arkadaşınızla olan ilişkiniz güçlenebilir. 

Kariyeriniz için bu ay size olumlu sonuçlar getirebilir. Kariyerinizde büyümek için daha fazla seçenek ve yeni fırsatlar elde edebilir ve hatta başarıyı yakalayabilirsiniz. Çalışanlar, işlerinde bu süre zarfında terfi alabilirler. İşletme sahipleri ise bu dönemde işletmelerini daha da genişletmek için yabancı bir iş gezisine çıkabilirsiniz. Krediyle ilgili konular bu süre zarfında sizin lehinize gelişebilir. Aşkınız ve ilişkiniz hususunda, bu ay size altın zamanlar yaşatabilir. 

Balık Burcu Temmuz  2019 Aylık Yorumları

Temmuz ayının ilk yedi ve son üç günü boyunca sağlığınız sizi desteklemeyebilir. Verimliliğiniz düşebilir ve bu süre zarfında işinize daha az ilgi duyabilirsiniz. Günün geri kalanında sağlığınız sizi destekleyebilir ve irade gücünüz artabilir. 

Çalışanlar için, bu ayın ilk yirmi iki günü olumsuz olabilir. İş arkadaşlarından destek alamayabilirler ve bu süre zarfında patronları tarafından azarlanabilirler. Ancak geri kalan dokuz günde işlerinde yeni bir pozisyon ve sorumluluk alabilirler. İşadamları ayın ilk on sekiz günü işlerine refah getirebilir. 

Temmuz ayının ilk on dokuz günü, finansla ilgili konularda zorlayıcı olabilir ve geliriniz düşebilir. Temmuz ayının son günlerinde aile hayatınızda neşeli ve mutlu hissedebilirsiniz. Çocuklarınız sağlık, eğitim ve kariyer konularında, bu ayın ilk, dördüncü ve beşinci haftalarında başarı elde edebilirler. 

Zenginlik ve mülkle ilgili konularınız için, Temmuz ayının ilk on sekiz günü olumlu sonuçlar doğurabilir. Öğrenciler, Temmuz ayının ilk, üçüncü ve beşinci haftalarında çalışmalarında başarılı olabilirler. Evlilik hayatınız için, bu ayın ilk on sekiz günü yüzünüzü oldukça güldürebilir.v



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Temmuz - 7 Temmuz Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz  2019 Aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar