Anasayfa /  Güncel

Temizlik takıntısı yüzünden kocasını boğmaya kalktı

Show Tv'de Yayınlanan Bir Şansım Olsa Programına katılan Kadının anlattıkları kan dondurdu. Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye ve Gülben'in hastalığından muzdarip Hatice Hanım'ın yaptıkları izleyenleri şaşkına çevirdi..

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2021 17:56

Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye ve Gülben karakterlerinin ilgiyle izlenen temizlik takıntısının aslında çok tehlikeli olduğu ortaya çıktı.

Show Tv'de yayınlanan Bir Şansım olsa programına katılan Hatice Hanım, bu takıntısı nedeniyle kaybettiği ailesiyle yeniden barışmak istedi.

Hatice hanımıın anlattıkları program sunucusu Ayşegül Günay'ı da çok şaşırttı. Hatice Hanım ''bana mikrop bulaştıracak ''diye kocası Fethi Bey'i uyurken bir bezle boğmaya kalkmış, perdelere bile kılıf diken Hatice Hanım, kızı Esra'ya da çocukluğunu yaşatmamış. Oynamaya gitmesine izin vermemiş, tırnaklarını her gün dibinden kesmiş.

6 ay önce Baba Fethi Bey ve Kızı Esra bu hayata dayanamayarak evi terketmiş.

Tedavi görmeye başlayan Hatice Hanım'ın ailesiyle barışmak için programa başvuruyor.

Hatice hanımın olayları sadece kendi evinde geçmiyor. Zaten Ailenin çevreyle olan bağı Hatice Hanımın takıntısı nedenyle kopmuş durumda. Hatice hanım çalıştğı işyerinde aşırı miktarda kimyasal temizleyici kullanıp bunları da birinie karıştırdığı için 3 kişinin zehirlenmesine yolaçmış.

Hatice Hanımın eşi ve kızı barışmak için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 

Obsesif kompulsif kişilik bozukluğu Nedir ?
OKKB, kişinin kendini tüketecek kadar mükemmeliyetçi olmasına ve hem kendini hem de başkalarını kontrol ihtiyacı duymasına neden olan bir zihinsel bozukluktur.

OKKB’si olan insanların, kurallara uymak konusunda takıntıları olduğu gibi, asla sapmadıkları ahlaki ve etik kurallara da uyma takıntıları vardır. Başka bir deyişle onlar, her zaman doğru ve haklı olduklarını düşünürler.

OKKB olan kişilerin insan ilişkileri, olumsuz yönde etkilenebilir. Bu rahatsızlığı olan bireyler, terapi görmeleri halinde yaşam kalitelerini artırabilirler. Ancak, bu kişiler genellikle kendilerinde bir sorun olduğunu nadiren algılarlar.

Yorumlar