Anasayfa /  Medya

Zekeriya Özen'i karısı mı öldürdü? 9 aydır kayıp olan adamın karısından neden şüpheleniyorlar?

9 aydır kayıp olan 63 yaşındaki Zekeriya Özen'in eşi Hanife Özen bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Aylardır eşinden haber alamayan Hanife Hanım'ın hikayesi Müge Anlı'yı derinden etkiledi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 14:30

Müge Anlı canlı yayında yine bir şok yaşadı. Kocası Zekeriya Özen'i arayan Hanife Özen'in hikayesi Müge Anlı'yı derinden etkiledi.

Hanife Özen, Zekeriya Özen ile evlendirildiğinde henüz 13 yaşındaydı. Yaşı 2 yaş büyütülerek o zaman 28 yaşında olan Zekeriya Özen ile evlendirildi.

Hanife ve Zekeriya Özen'in evlendirilmesi de olaylıydı. Bir gece saat 23:00 sularında Hanife Özen, Zekeriya Özen'e verildi. Evden Hanife'yi alarak çıkan Zekeriya Özen evlilik işlemlerini tamamladı.

Küçük bir kasabada yaşadıkları için dedikoduların çıkması uzun sürmedi. Zekeriya Özen'in geç saatlerde 13 yaşındaki kızı alıp gittikten sonra neden evlendikleri sorgulanmaya başlandı.

Evlilik hayatı boyunca birçok kez kocası tarafından şiddete maruz kaldığını itiraf eden Hanife Özen, şüpheli duruma düştüklerini söyledi.

Hanife Özen, "Benden ve çocuklarımdan şüpheleniyorlar. Hiç değilse ölüsü bulunsun ne olduğu ortaya çıksın" dedi.

Eşinin bulunmasını isteyen Hanife Özen, "Ben kocama bir şey yapmadık ancak yine dedikodular var. Bizden şüpheleniliyor" şeklinde konuştu.

Zekeriya Özen'in kıyafetleri, kimliği ve çektiği son maaşı evde bulundu.

İlk zamanlarda bir aşk olmadığını dile getiren Hanife Özen, "Daha sonra insan olarak sevdi. Çoluk çocuğumuz oldu. Bir ömür beraber yaşadık." ifadelerini kullandı.

Hanife Özen, "Ben eşime bir kez olsun kötü söz söylemedim. Seni istemiyordum seninle zorla evlendirdiler gibi sözler kullanmadım. Oğlum da bunlara şahit." dedi.


Yorumlar