Anasayfa /  Medya

Yıldızlar Şahidim, reyting yarışında çabuk yoruldu

Yıldızlar Şahidim bitiyor mu sorusu 4. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından yanıt buldu. 17 Şubat’ta son bölümü ile ekranlara geldi. AB reyting grubunda 19. sırada yer bulan dizi, reyting sonuçları nedeniyle biteceği iddialarını haklı çıkardı

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2017 04:31

Yıldız Şahidim final bölümü 17 Şubat’ta son kez televizyon ekranlarında yerini aldı. Dizinin 4. bölümde final yapması üzerine takipçileri sosyal medyada sitem ederken yapımcılardan ve başrol oyuncularından herhangi bir açıklamanın gelmemesi dizinin reyting nedeniyle bittiği iddialarına neden oldu. 27 Ocak’ta ilk bölümü ile ekranlarda olan Yıldızlar Şahidim 3.35 reyting almış ve ortalama bir başarı elde etmişti.

3 Şubat’ta ekrana gelen 2. bölümüyle AB reyting grubunda 2.18 reyting alarak bir önceki haftaya oranla 3’te 1 izleyici kaybeden dizi AB grubunda 18. sırada yer almıştı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümde ise reytinglerin daha da düşerek 2.15 puan alması yapımcıların final kararı almasında etkili oldu. 4. Bölümü ile 17 Şubat’ta final yapan dizinin başrol oyuncuları Berk Cankat’tan ve Özge Gürel’den konu ile ilgili bir açıklama gelmezken yapımcılığı üstlenen Süreç Film ise İstanbullu Gelin adlı yeni bir dizi için başka bir kanal ile anlaşma sağladı.





10 Şubat’ta 2.15 reyting alarak 19. sıraya oturan dizinin hikayesi de hızlı bir şekilde sonuçlandırıldı. Aras ve Haziran arasında yaşanan aşkın hikayesinin anlatıldığı dizide Haziran, sevgilisinden ayrılmak zorunda kalır. Aras ise Haziran’ın eşyalarını topladığı anda kendisinin yanına gider “Benimle kalmanı bana destek olmanı istiyorum” der.

Öte yandan Zeyno ile gizli bir şekilde savaşmaya devam eden Fikret onun yeniden toparlanmaması adına elinden geleni yapmaya devam eder. Zeyno’nun son umudu olan Haziran’ı da etkileyecek kararlar almaya çalışan Fikret amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşar.

Cnn


Yorumlar