Anasayfa /  Medya

Yemekteyiz birincisi belli oldu! Yemekteyiz 31 Ağustos haftanın finali

Yemekteyiz yarışması yeni sezona hızlı başladı ve haftanın ilk finali de bu akşam gerçekleşti. Peki yeni sezon Yemekteyiz'in ilk hafta birincisi kim oldu? İşte Yemekteyiz yarışmacıları hakkındaki bilgiler, aldığı puanlar ve birinciliği elde eden o isim...

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2018 05:33

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Yemekteyiz yeni sezona da hızlı bir giriş yaptı. İlk haftanın eleme akşamı geldi çattı ve heyecan dolu bir haftanın finali yaşandı. İşte Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi ve diğer yarışmacıların da aldığı puanlar...

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLACAK?

Yemekteyiz'de yeni sezonun ilk birincisi bu akşam belli oldu. Birbirinden iddialı yarışmacılar yemeklerini misafirlere tattırarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Birinci olarak 10 Bin TL'lik çekin sahibi olan isim toplam 30 puanla Eylem hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI...

SİBEL CEREN ACAR

Haftanın ilk yarışmacısı Sibel Ceren Acar. 29 yaşında, evli, memleketi Aydın. Ön muhasebe sorumlusu olarak çalışıyor. Hayali butik pastane açmak. Resim yapmak, ev işleri ve dekorasyonla uğraşmak en sevdiği aktivitelerden. Toplam 23 puanla haftanın 4'üncüsü oldu.

CİHAT YÜCER

İkinci gün yarışmacısı olan Cihat Yücer 38 yaşında evli. Bulgaristan göçmeni. Mesleği elektrikçilik. Hobileri arasında doğa kamplarında çadır kurmak, gitar çalmak, yürüyüş yapmak var. Kendini tez canlı, heyecanlı ve mantıklı biri olarak nitelendiriyor. Toplam 28 puanla 3'üncü oldu.

VASFİYE EKİNCİ

Üçüncü gün yarışmacısı. 57 yaşında, iki çocuk sahibi, memleketi Çanakkale. Astrolog olan yarışmacı, düşünmek için yürümeyi, sinemaya gitmeyi, kitap okumayı, badana boya yapmayı çok seviyor. Toplam 28 puanla 2''nci oldu.

MELİK FIRAT ÇİÇEK

Dördüncü gün yarışmacısı Melik Fırat Çiçek 21 yaşında, öğrenci, aslen Diyarbakırlı. SiyasetBilimi 3. sınıf öğrencisi olan yarışmacının hobileri arasında, bisiklete binmek, yüzmek, mitoloji ile ilgilenmek ve çizgi roman okumak var. Kendini doğrucu, sabırsız, aceleci ve inatçı biri olarak tanımlıyor. Toplam 16 puanla haftanın 5'incisi oldu.

EYLEM ÖZTÜRK ALTUNSOY

Final akşamı yarışmacısı olan Eylem Öztürk Altunsoy 43 yaşında, evli, memleketi Sivas. Kurumsal İletişim Direktörü olan yarışmacı seyehat etmeyi, sinemaya gitmeyi, alışveriş yapmayı ve modayla ilgilenmeyi çok seviyor. Dost canlısı, insanlarla iyi iletişim kuran, konuşkan ve pozitif biri. Toplam 30 puan aldı.


Yorumlar