Anasayfa /  Medya

Yasak Elma'ya flaş transfer! Barış Kılıç hangi rolde oynuyor?

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yasak Elma dizisinin 37. yeni bölümünde Ender, karşısında Kaya'yı görünce büyük şok yaşıyor. Peki Yasak Elma'ya yeni katılan Barış Kılıç hangi rolü oynayacak? İşte Yasak Elma 37. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 17:15

FOX'un Medyapım imzalı dizisi 'Yasak Elma' pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Melis Civelek ile Zeynep Soyata'nın yazdığı dizinin kadrosuna yeni bölümde ünlü oyuncu Barış Kılıç da katılacak.

Barış Kılıç'ın Halit Argun'un (Talat Bulut) eski genel müdürü Kaya Ekinci rolüyle "Yasak Elma"ya dahil olacağı ortaya çıktı.

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ender'in (Şevval Sam) havalimanında Kaya Ekinci'yi görünce şoke olması ve kardeşi Caner'e "Bittik biz" dizideki dengelerin değişeceğini işaret etti.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir komploya kurban giden Kemal, kendini Zehra ve Halit’e anlatmaya çalışırken Yıldız kurduğu kusursuz planın keyfini sürer. Zeynep ve Dündar’ın düğünleri yaklaşırken, Zeynep’in kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Holdinge yeni gelen Ceo Kaya Ekinci, Ender’in en büyük sınavı olacaktır.


Yorumlar