Anasayfa /  Medya

Ünlü sunucu Ece Üner, 'Angara' gafıyla izleyicileri gülme krizine soktu - video izle

Show TV ana haber spikeri Ece Üner, akşam bülteninde çocuk işçilerle ilgili bir haberi sunarken yaptığı dil sürçmesiyle ekran başındaki izleyenleri güldürdü. Ece Üner kağıt toplayan çocukları ilgili bir haber sunarken, "Angara" dedi. Üner, dil sürçmesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Üner'in pek çok takipçi, kusursuz Ankara şivesiyle söylediği "Angara" yorumunu beğenirken, görüntüler de sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 03:21

Show TV, ana haber bülteninin sunucusu Ece Üner, akşam bülteninde "kağıt toplayan çocukların tehlikeli oyunu" başlıklı haberiyle çocuk işçilere ve yaşadıkları ağır koşullara dikkat çekti. Haberi sunarken yaptığı dil sürçmesiyle ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı.

ANGARA DEYİNCE OLAN OLDU

Show TV ana haber bülteninin başarılı sunucusu Ece Üner kağıt toplayan çocukları ilgili bir haber sunarken, "Angara" dedi.Ece Üner, dil sürçmesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Üner'in pek çok takipçi, kusursuz Ankara şivesiyle söylediği "Angara" yorumunu beğenirken, görüntüler de sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.


Etiketler angara
Yorumlar