Anasayfa /  Medya

Telle boğularak vahşice katledilen Güleser Cengiz'in katili bulundu mu? Cengiz'in katili komşusu Hüseyin Bey mi?

2 Aralık 2011 tarihinde evinden çıkıp 2 gün sonra Kızılırmak kenarında cesedi bulunan Güleser Cengiz'i kim öldürdü? Aralık 2011 tarihinde Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan ilçesinde telle boğularak öldürülmüş halde bulunan Güleser'in katili aileden biri mi? Güleser Cengiz, öldürülmeden önce kendine ait arsa hissesini komşusu Hüseyin Bey'e neden devretti? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 14:55

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında korkunç bir şekilde telle boğularak öldürülen Güleser Cengiz'in katili aranıyor. 

   

Güleser Cengiz, 4 Aralık 2011'de Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan ilçesinde telle boğularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

   

Cengiz, öldürülmeden önce kendine ait arsa hissesini komşusu Hüseyin Bey'e devrettiği öğrenildi. Yaşlı kadının kaybolmasından kısa bir süre önce akli dengesiyle ilgili muayene edildiği öğrenildi.

   

Güleser Cengiz'in yengesi Fethiye Özer, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuştu. Özer, Cengiz'in kendisine vekalet verdiğini dile getirdi.

Fethiye Özer sözlerinin devamında ise; " Bir notere gittik. Bir yerde herhalde yanlışlık olmuş. Kayınbabamın da bir malı var. O sıra Hüseyin'de Güleser Hala sen onu da bana ver dedi. 'O da tamam onu da bütün mal varlığım diye sana vereceğim dedi'. " diye konuştu.


Yorumlar