Anasayfa /  Medya

Tecavüz, cinayet, gasp ve işkenceden suçlanan Tuncer Ustael bugüne kadar neden yargılanmadı? İşte Palu ailesinin gizemini Müge Anlı canlı yayında açıkladı

11 yıl önce kaybolan kızlarına bulmak için Müge Anlı'ya çıkan Palu ailesi şu an tüm Türkiye'nin en merak edilen konusu olmuş durumda. Palu ailesinin damadı tecavüz, cinayet, gasp ve işkence gibi bir çok nedenle suçlanmış ama bir türlü gerçekler itiraf edilmemişti. Müge Anlı son noktayı koydu...

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2019 13:47

Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike’nin bulunması amacıyla ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Programda her geçen gün Palu ailesi ile ilgili ortaya çıkan olaylar ülkenin gündemine biranda oturdu. 



TECAVÜZ, GASP, CİNAYET VE İŞKENCE



Damat Tuncer Ustael ve Palu ailesi hakkında iddialar arasında tecavüz, cinayet, gasp ve işkence var. Dün yayınlanan bölümde ise canlı yayına tanık olarak katılan Palu ailesinini kiracısı Fırat Atılım Kaşdaş, Tuncer Ustael hakkında bildiklerini söyledi ve Meryem Tahnal'ın ağaçta bağlı olarak gördüğünü açıkladı. Tuncer Ustael karısı Emine Ustael ise ölen kardeşi Meryem Tahnal'ın eşine tecavüz ettiğini söyleyip herkesi şoke etmişti. Peki olaylar bu kadar net iken, iddialar bu kadar güçlü iken neden hala suçlular netleşmiyor? Müge Anlı bu sorunun cevabını canlı yayında açıkladı.

FARKLI SUÇLAR, FARKLI DOSYALAR



Anlı yaptığı açıklamada şunları anlattı: "Şunu belirteyim herkesin ortak görüşü bu dosya nasıl kalmış. Dediğim gibi orada,burada, şurada özellikle farklı illerde farklı suçlar olunca bu dosyaların bir araya gelmesi gerçekten güçleşiyor. Yani aklı başında birinin çıkıp aile içinde, bakın şuda şöyle şuda böyle felan demesi lazımdı. Fakat izledik aileyi herkes birbiri ardından benze şeyler söylediği için toplu bir hezeyan içindeler dün hocamın da ifade ettiği şekliyle. O toplu hezeyan içinde kimse çıkıpta doğruları söylemek için birleşememiş. Ama bu yayına bağlanan izleyicilerin iddiaları, bu dosyanın işte yeniden tam teşekküllü olarak açılmasına fırsat tanıdı. Zaman aşımı da yok o anlamda gayet mutluyuz."


Etiketler Tuncel Ustael
Yorumlar