Anasayfa /  Medya

Survivor’da kim elendi?

Survivor'da birleşme öncesi adaya veda eden isim ekranlara gelen Survivor son bölümde belli oldu. Survivor 2017'nin en kritik dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları Berna, Erdi, Sabriye ve Adem olarak belirlenmişti.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2017 10:06

Survivor 2017’de haftalar geçtikçe her bir eleme takımlar için kritik bir hal almaya başladı. Survivor’da birleşme öncesi geçtiğim Cumartesi ve Pazar günleri önemli iki dokunulmazlık oyunları oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlığını Ünlüler takımı, ikincisini ise gönüllüler takımı kazandı. Oyunlar sonucu, Berna Erdi Sabriye ve Adem eleme adayları olarak belirlendi.

‘Son elenen kişiye yazık olacak’ ifadelerini kullanan yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor’da kim elendi? Sorusunun yanıtını açıkladı. Kullanılan SMS’ler sonucu, 4 eleme adayından en az oyu alan Erdi Survivor’a veda eden isim oldu.

ERDİ SURVİVOR’A VEDA EDERKEN HANGİ ŞİİRİ OKUDU?

Erdi, Survivor’a Cahit Sıtkı Tarancı’nın ‘Memleket İsterim’ şiiri ile veda etti ve şu sözleri söyledi: ‘Buraya gelirken nasıl eyvallah dediysem, İstanbul’a dönerken de eyvallah diyorum. Ortaya koyacak bir tarzım yoktu, yüreğimi ortaya koydum. Elendiğim için çok üzgünüm. Bu da benim sınavımmış, kalan arkadaşlara başarılar diliyorum’ Acun Ilıcalı ise Erdi için, “Göz6’ndan buraya geldin. Aşırı kilo kaybın vardı. Sportif bir yapın yok ama elinden geleni yaptın. Ama bence de iz bırakarak, renk bırakarak ayrılmış olacaksın.”

GÖKHAN'IN SURVİVOR PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Acun ile gayet samimi olduğu bilinen Athena Gökhan'ın Instagram hesabından Berna için destek mesajı yayımlaması tepki çekti. Gökhan Özoğuz'un hayranları Acun ile olan samimiyetinden dolayı Gökhan'ın tarafsız olması gerektiğini belirterek sanatçıya tepki gösterdiler. Özoğuz, gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını hesabından kaldırdı.

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Erdi Ünver kimdir? 1988 Kırklareli’de doğumlu olan Ünver, Boşnak bir ailenin çocuğudur. Bayrampaşa’da yaşamakta ve gümrük komisyonculuğu yapmaktadır. Amatör olarak futbol oynayan Erdi’nin asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver Göz6 yarışmasında birinci olarak Survivor'a katılma hakkını kazanmıştı.Sözcü.com


Yorumlar