Anasayfa /  Medya

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunun galibi belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu öncesinde avantaj sağlayan dokunulmazlık oyununa Atakan'ın yaşadığı sakatlık damga vurdu. Arkadaşlarının yardıma koştuğu Atakan'a sağlık ekipleri müdahale etti. İşte Survivor son bölümde yaşanan tüm ayrıntılar…

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2019 11:42

Survivor’ın son bölümünde Beyaz ve Siyah takımları haftanın hem ödül ve dokunulmazlık oyunları yine nefesleri kesti. Takımdan hiç kimsenin ayrılmasını istemeyen yarışmacılar tüm gücüyle mücadele etti. Survivor’da güne damgasını vuran olay ise Atakan ile yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında havuzdan çıkmayan Atakan herkese korku dolu anlar yaşattı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor’da yaşananlar…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Acun: Dominik’te birleşme partisi öncesinde son dokunulmazlık oyununa çıkıyor. Sizi çok fazla tutmak istemiyor.

Emre: Bizim için çok iyi mücadele ettiler, biz de onlar için mücadele ediceğiz. Umarım bizim takımdan hiçbir Yunan arkadaşımız gitmeyecek.

Okay: Geçen hafta kazandık, bu hafta da kazanarak birleşme partisine eksiksiz gitmek istiyoruz.

Survivor dokunulmazlık oyunun Siyah takım kazandı.

Siyah takım: 10 – Beyaz takım: 5

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU

Murat Ceylan: Survivor’da hep aç hissediyorsunuz biliyorum. Bugün iki takım da kazanmak istiyor.

Atakan: Geçtiğimiz hafta kaybederek adada büyük sıkıntılar yaşadık. Bugün kazanarak rahat bir hafta geçirmek istiyoruz.

Dalaka: Bugün kazanmak için motivasyonumuz çok yüksek. Bana göre ödül oyunları arasında en önemlisi erzak oyunu. Diğer ödül oyunlarında etkisi bir kaç saat sürerken erzak oyunundan kazandığımızda hafta boyunca yararlı oluyor.

Survivor ödül oyunun Siyah takım kazandı

Siyah takım: 10 Beyaz takım: 9

SURVİVOR ADASINDA KONUŞULANLAR

Sude: Eğer kaybetmeye devam edersek takım olarak daha düşücez gibi görünüyor. Elimizden gelenden daha fazlasını yaparak kazanmalıyız. Ben kendim ve takımın için öyle yapacağım.

Bora: Bugün de çizgimizi devam etmeliyiz. Önceki oyundan erzağımız var ama bunu da kazanırsa çok rahat ederiz. Bugün de kaybederlerse dokunulmazlık oyunu öncesinde psikolojileri çökecektir.

Hikmet: Bugün oynayacağımız erzak oyunu kritik öneme sahip. Karşı takımda güçsüz bir yarışmacı gitti. Denge biraz daha geldi. Zorlu bir yarış olacak ama bugün kazanırsak dokunulmazlık oyunu için de önemli bir avantaj elde etmeyi başarırız.


Yorumlar