Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de yeni yarışmacı kim oldu? Eleme adayları kimler?

Survivor 2017'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler takımı amansız bir mücadele verdi. Eser West'in adaya veda etmesiyle yeni bir yarışmacı Survivor'a katıldı. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eser West'in yerine gelen yeni isim kim? Eleme adayları kimler? Survivor 22. bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2017 01:56

Survivor 2017’de 18 Şubat Cumartesi akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık yarışı için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.Gönüllüler takımına dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Ünlüler takımından Adem Kılıççı bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu. Adem Kılıççı, iki eleme adayının belli olduğu eleme konseyinde bir kişinin ismini söyledi.

SURVIVOR’DA YENİ YARIŞMACI KİM?

Survivor'da açlığa dayanamayan ve sürekli sinir krizleri geçiren Eser West'in adaya veda etmesinin ardından Acun, Survivor'a yeni bir ismin katılacağını duyurdu. Gönüllüler Takımınını yeni yarışmacısı Göz6 yarışmasında ikinciliği elde eden Bulut Özdemiroğlu oldu.

SURVIVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde 2 eleme adayını belirledi. Konseyde ismi en çok yazılan kişi Sabriye olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem, Çılgın Sedat’ın adını söyledi





ANIL VE BERNA GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR

Ödül oyununun sonunda tartışan Anıl ve Berna arasındaki gerginlik adaya da taşındı. Anıl bir daha Berna ile konuşmayacağını açıkladı.





SERHAT AKIN’DAN ESER WEST YORUMU

Ünlüler’de Serhat, yarışmaya veda eden Eser için; “Onun bana bir sözü vardı. Seninle adalar birleştiğinde görüşeceğiz demişti. Bu olayı göremeyeceğiz.” yorumunu yaptı.





SURVIVOR'DA KİM AYRILDI?

Hayatta kalma mücadelesinin verildiği Survivor'da başarılı bir performans sergileyen Eser, açlığa dayanamayınca yarışmadan ayrıldı. Daha önce açlık dolayısıyla birçok kez sinir krizi geçiren Eser, takım arkadaşlarına ve adaya veda etti. Bu olayın ardından dünkü konseyde Acun Ilıcalı, Eser'in yerine başka bir yarışmacının geleceğini açıkladı.

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Eser West’in Survivor’dan ayrılmasının ardından yerine gelecek isim merakla bekleniyordu. Dokunulmazlığı oyunun ardından Gönüllüler takımına yarışmacı olarak katılan isim belli oldu. Gözaltı yarışmasının finalistlerinden biri olan Bulut Özdemiroğlu, Survivor’a katılan yeni isim oldu.

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu’nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

SURVİVOR 2017 22. YENİ BÖLÜM FRAGMAN





BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

Sözcü








Yorumlar