Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de ikinci dokunulmazlık kimin oldu?

Dün akşam (23 Ocak Pazartesi)yayınlanan Survivor 2017'nin 3. bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu için mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler'de kazanan kim oldu?

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2017 18:23

TV8’in ekranlara damga vuran yarışma programı Survivor 2017’nin 3. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2017 son bölümde ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış ve Gönüllüler takımından Erdi ve Fulya’nın ismi eleme potasına yazılmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen iki takım yine kıyasıya bir mücadele verdi. Fakat gülen taraf yine Ünlüler oldu.





BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler yine bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Oyunun galibi Ogeday oldu ve gitmesi için bir kişinin ismini verdi.





ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk dokunulmazlık oyunu sonrası Erdi ve Fulya’nın ismi eleme potasına yazılmıştı. Dün akşam ismi yazılan isimler ise Berna ve Eser oldu.

SERHAT VE ADEM ARASINDA GERİLİM

Dokunulmazlık oyunu için oyun alanına gelen Ünlüler takımında Adem ve Serhat bir anda gerildi. Uzun süren tartışmanın ardından arkadaşları ikiliyi sakinleştirdi.







Kaynak: Sözcü


Yorumlar