Anasayfa /  Medya

Survivor 2017 Başlıyor! Yeni Tanıtım Filmleri! Video izle!

Survivor 2017 heyecanına çok az bir zaman kaldı. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği Survivor 2017 bu hafta başlıyor! Takımların yeni tanıtım filmlerinin de yayınlandığı program, 21 Ocak Cumartesi günü saat 20:00'de TV8'de ekranlara gelecek

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2017 21:47

Her bölümü ile reyting sıralamasında ilk sırada yer alan Survivor yarışması bu hafta Cumartesi günü TV8’de başlayacak. Survivor 2017’nin ünlü yarışmacıları, önceki sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Dominik Cumhuriyeti için yola çıktı. Peki Survivor'da kimler yarışıyor? 

Şarkıcı Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk, oyuncu Furkan Kızılay, milli atlet Pınar Saka, milli kick boksçu Sabriye Şengül, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat ve milli atlet Sema Apak’ın yer aldığı ekip, yolculuk öncesi poz verdi.

Açlık, doğa şartları ve rakiplerle amansız bir mücadeleye sahne olan ‘Survivor’dan şampiyon olarak döneceğini belirten şarkıcı Çılgın Sedat, “Kumda, karda her şartta idman yaptım” dedi. Ailesinden ayrılırken ağladığını söyleyen Kızılay, “Haftayı kurtarmak için değil, Kıbrıs’taki koltuğa oturma için katıldım” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Geri sayımın hızlandığı yarışma öncesi ünlüler ve gönüllüler takımları yola çıktı. Yaklaşık üç ay boyunca ıssız adada ter dökecek isimler büyük yarış öncesi sosyal medya hesaplarından birbirinden duygusal paylaşımlar yaptı. İşte Survivor yarışmacılarının son mesajları...

İLHAN MANSIZ

Hazırlıklara son sürat devam



FURKAN KIZILAY

"Zaman zaman konusu açılırdı. Arkadaşlarla izlerken nefesimizi tutardık. Yarışanların yerine kendimizi koyardık. Hep bu mücadelede yer almak istedim ve zaman zaman dile getirdigimde annem, nasibinde varsa o olur zaten oğlum derdi. Biz Allahın izniyle nasibimizde olanı yaşamaya gidiyoruz! Biz adada bir gün, bir hafta, bir ay daha fazla kalmak için değil kıbrıstaki şampiyonluk koltuğuna oturmak icin gidiyoruz! Benden kilometrelerce uzakta olsanız dahi desteğinizi hep hissedicem dualarınızı eksik etmeyin. Allah bizimledir."

FURKAN KIZILAY

İnşallah kardeşim darısı şampiyonluk yemeğine

TARIK MENGÜÇ

"Evlat olunca akan sular duruyor rabbim tüm evlatlarımizı korusun vedalaşmak çok zormuş"



TARIK MENGÜÇ

Kim demiş adada yemek yok diye şakşuka ve havuç ne güne duruyor.

SABRİYE ŞENGÜL

Gidiyorum... Bir Türk kadını olarak hayatta kalmaya, savaşmaya, ve kazanmaya gidiyorum. Sınırları zorlamaya, ölümüne mücadele etmeye gidiyorum.

İyi hatırlanarak, hakkımı yedirmeden en önemlisi hak yemeden savaşmak için gidiyorum...

Umarım bu güzel serüvenin sonu şampiyonlukla biter. Elimden geleni yapacağım. Söz veriyorum!

Hayat; pes etmeyen ve cesaretli olanlara karşı her zaman bonkördür.

Ben pes etmeyeceğim. Cesur olacağım.

Allahın izniyle de şampiyon olacağım.

Hakkınızı helal edin.

Ve şimdi söz sırası bende...

Survivor başlasın











SABRİYE ŞENGÜL

Trabzon'da son antrenman. #GoldGym ekibine teşekkür ederim. Beni güzel hazırladılar. sizi özlicem kardeşlerim...

ADEM KILIÇÇI

Merhabalar,madrid den güzel ülkeme selam olsun.Ayrılık vakti geldi!!Bu sizlerle son paylaşımım olacaktır.Bundan sonra bütün sosyal medya hesaplarım menejerim tarafından yönetilecektir.vedalaşamadığım dostlarım sevdiklerim ve sevenlerim..beni affedin,yoğunluktan dolayı fırsatım olmadı hepinizi seviyorum,Ülkemi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum.sağlıcakla kalın...



BERNA ÖZTÜRK

Ben kaçtım.. Sevgiyle, hoşgörüyle, mutlulukla kalın dostlarım. Beni desteklemeyi ve bol bol dua etmeyi unutmayın! Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. En büyük şansım canım ailem, sizi çok özleyeceğim, çok seviyorum. Varlığınıza şükürler olsun.



BERNA ÖZTÜRK

Cennet evime hoşçakal dedim... yatağımda son kez uyudum... Kedilerimi öptüm, çiçeklerimi suladım, ağaçlarıma sarıldım. Bulutlara güneşe baktım, tertemiz havayı içime çektim. Bugün cennetime veda ettim. Şimdi yeni bir yolculuk başlıyor... Yanımda olan herkesi kalbimde taşıyarak...



ÇILGIN SEDAT

Antrenman sona erdi... Her şey çok güzel olacak!

ÇILGIN SEDAT

Gidiyorum ailem, vatanımız, sevdiklerim, hepiniz rabbime emanetsiniz. Allahım nasip ederse şampiyon olarak geri gelicem. Sevgilerimle.



SERHAT AKIN

Survivor 2017'de ben de varım, desteklerinizi bekliyorum. Brom, abim, canim dostum Serkan Kömür bana uğur, güç getirmesi için JAGUAR bilekliği tasarlamış. Gururla taşicam, söylediğin sözleri hiç unutmicam.

ESER WEST

Gülümsediğimize bakmayın







BERNA KEKLİKLER

Gidiyorum, hedeflerime doğru! Hayalimi gerçekleştirdiniz bunu asla unutmayacağım! Ailemden uzakta ama bir o kadar yakın, sevenlerim için, destekleyenlerim ve kendim için bambaşka bir savaşa gidiyorum! Hazırım mücadeleye sonuna kadar hazırım! Sizleri seviyorum... Çooook seviyorum bunu unutmayın! İyi ki varsınız... iyi ki yanımdasınız... İyi ki benimlesiniz... Yazacak çok şeyim var ama tahta yetmiyor. Özleyeceğim çok! Sıra Survivor'da! Beni unutmayın, yüreğim sizinle, her zaman!



PINAR SAKA

Survivor'a geri sayım...



SEDA DEMİR

Ben komik... O komik... Ayrılığımız da komik oldu haliyle kuzumla...



ELİF ŞADOĞLU

Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Kısa sürede o kadar güzel dostluklar o kadar güzel kardeşlikler gördüm ki. Beni destekleyen yorumları paylaşımları sıcakkanlılığıyla motive eden #eşfc ailesi. Ailem. Canım arkadaşlarım. En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim. Gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz. Aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin



GÖKHAN GÖZÜKAN

Çıktığımız her yolda önce inandık !!İNANDIĞIMIZ HER YOLDA'DA SONUNA KADAR YÜRÜDÜK !! Geliyorum ...



OGEDAY GİRİŞKEN

Tanıştığımız günden beri süprizler yapan en zor günlerimde en özel günlerimde hep yanımda olan bunu bana dolu dolu yaşatan kocaman gülümsemesi ile içimi ısıtan o güzel yeşil gözlerini üzerimden hiç ayırmadan dolu dolu bakan bir aşk, sevgili ve arkadaş her kimlikte yanımda olan bebeğim seni çok seviyorum.



ŞAHİKA ERCÜMEN

Son günlerde çok farklı duygular yaşıyorum. Survivor'a katılacağım duyuruldugundan itibaren birçok mesaj aldım; destekleyenler, sevinenler, şaşıranlar, 'ne gerek vardı' diyenler ve 'iyi ki gidiyorsun' diyenler... Hepinize binlerce teşekkür ediyorum bana bugüne kadar ne derece doğru işler yaptığımı ve ne güzel insanlar biriktirdiğimi bir kez daha göstermiş oldunuz. Yıllardır amacım dünya rekorlarıyla ülkemi gururlandırmak ve doğaya, sağlıklı yaşama olan farkındalığı biraz olsun arttırabilmek oldu. Hayatımın bu döneminde ise hem projelerimizi daha çok kişiye ulaştırmak hem de kendi sınırlarımla ve doğayla mücadelenin bana katacaklarını deneyimlemek adına bu kararı aldım. Bugüne kadar bana inandığınız ve güvendiğiniz için çok teşekkürler.

SURVİVOR 2016'DA KİM ŞAMPİYON OLDU?



İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor'da geçen yıl şampiyon olan isim Avatar Atakan oldu. Hırsıyla, performansıyla ve ada yaşantısıyla finale kadar çıkmayı başaran Atakan Arslan, Serkay Tütüncü ile girdiği SMS oylamasından şampiyon olarak çıktı.

Kaynak: Milliyet




Yorumlar