Anasayfa /  Medya

Stüdyo buz kesti! Yıllardır teyzesi sandığı kadın öz annesi çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün şaşkınlık veren bir olay yaşadı. 18 yaşındaki Beyza Şahin'in anlattıkları herkesi şok etti. Yıllardır teyzesi olarak bildiği ve çok fazla görüşmediği kişinin gerçek annesi olduğunu anlattı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 14:50

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarında en çok izlenen ve büyük ilgiyle takip edilen yayınlarından birisi. Yıllardır kayıpları bulan, cinayetleri çözen, işlenen suçları ortaya çıkaran Müge Anlı'ya katılan 18 yaşındaki Beyza'nın anlattıkları ise akıllara Ağlama Anne dizisinin senaryosunu getirdi.

Programa eşi Sefa ile katılan 18 yaşındaki Beyza Şahin, 3 ay önce evlatlık olduğunu ve annesi sandığı kişinin teyzesi olduğunu, gerçek annesinin de teyzesi sandığı kişi olduğunu öğrendi.

Biyolojik annesinin bir dönem nişanlandığını, Murat isimli kişiden hamile kaldığını ve daha sonra ayrıldıklarını öğrenen Beyza, gerçek babasını aramak için programa katıldı.

3 AY ÖNCE HAYATI DEĞİŞTİ:

Yaşadığı mahallede zaman zaman evlatlık olduğunun söylendiğini ancak inanmadığını anlatan Beyza, 3 ay önce annesi sandığı kişiye bunu sorduğunu ve aldığı yanıtla da çok şaşırdığını anlattı.

STÜDYO BUZ KESTİ:

Beyza, bayramdan bayrama görüştüğü ve çok fazla tanımadığı teyzesinin annesi çıktığını, daha sonra da babasının Murat isimli annesinin eski nişanlısı olduğunu söylediğinde ise stüdyo buz kesti.

Ağlama anne dizisinde de Zeynep karakteri, annesi sandığı Damla’nın teyzesi, teyzesi sandığı Alev’in de annesi olduğunu 18 yaşında öğrenmişti.

Evlilik dışı bir ilişkiden olduğu için teyzesinin alıp kendisini kızı gibi büyüttüğünü söyleyen Beyza, şu anda hem teyzesi hem de annesi ile görüşmediklerini belirtti.

Beyza, şimdi programda babası olduğu söylenen Murat Bey’i arıyor. Kendisinden haberi olup olmadığını merak ettiğini söyleyen Beyza’nın hikayesi, Ağlama Anne dizisinin hikayesiyle neredeyse birebir aynı.

PEKİ AĞLAMA ANNE DİZİSİNİN KONUSU NEYDİ:

Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep'e tüm hayatını adamış, babası Hasan'ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

İyi halden erken tahliye olan Alev'in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır!


Yorumlar