Anasayfa /  Medya

Sırlarla dolu Adem Kara cinayeti: Adem Kara’yı kim öldürdü?

Adem Kara cinayetinde sır perdesi aralandı mı? 1 yıl önce Trabzon'da cesedi su kuyusunda bulunan Adem Kara'ya ne oldu? 48 yaşında ki Kara'yı amcasının oğlu mu öldürdü? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 13:57

Türkiye son zamanlarda Müge Anlı'nın çözdüğü cinayetleri konuşuyor. Bu hafta ise gündemde Adem Kara'nın cinayetini konuşuyor. Sırlarla dolu olay Müge Anlı'nın programında çözülmeye çalışılıyor. Trabzon'un Akçabat ilçesinde 2017 yılının Mart ayında 48 yaşındaki Adem Kara kimliği belirsiz kişilerce öldürülüp ailesinin bile bilmediği kuyuya atıldı. Adem Kara'nın cesedi etrafa yayılan kokularla bulundu. Geçen 2 yakın süre boyunca ise cinayetin sır perdesi arınamadı. Müge Anlı'ya başvuran Adem Kara'nın ailesi cinayetin çözülmesini istiyor. Peki Adem Kaya'yı kim yada kimler öldürdü?

Trabzon'un Akçabat ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Adem Kara 2017 yılının Mart ayında kimliği belirli ya da belirsiz kişilerce öldürüldü. Aile yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılmasının ardından 15 gün sonra yani 23 Mayıs 2017 tarihinde evinin yakınında bulunan ve ailesinin bile bilmediği bir su kuyusundan cesedi çıkarıldı.

Adem beyin akrabası İsmail Kara yaptığı açıklamada " Adem Ankara'ya bir mitinge gidecekti. Uzun bir ara gelmedi. 10 gün kadar geçtikten sonra Hakan'ın yanına geldim. Hakan'a dedim ki "Adem nerede?" Oda bana Ankara'ya gitti. Bende "uzun bir zaman oldu savcılığa müracaat etmem lazım veya beraber gidelim" dedim. Dedi ki "Adem'in huyunu biliyorsun niye gittiniz diye tepki gösterir".

Adem Kaya'nın cesedi kaybolduktan 15 gün sonra amcasının oğlu Cemal Kara tarafından evinin yakınında bir su kuyusunda bulundu. Adem Kara'nın akrabası İsmail Kara "Bu kuyuyu burayı iyi bilen biri bilir başka kimse bilmez.Biz bu kuyuyu bilemeyiz .Adem ve Hakan 5-6 ay kaybolmadan önce aynı evde kalıyorlardı."

İsmail beyin diğer iddialarına göre ise Adem Kara'nın ölü bulunmasının hemen ardından amcasının oğlu Hakan Kara evinin yakınında naylon poşetler yakmış hatta bir ağaca kaz ölüsü asmıştı. İsmail bey Adem Kara'nın evinin çevresinde 5 tane köpek olduğunu ve bu köpeklerinde yabancıları çevreye sokmadığını iddia etti.Yani İsmail beye göre Adem Kara'yı öldüren kişi yada kişiler tanıdıktı.

ADEM KARA NASIL ÖLDÜRÜLDÜ? Mahkemeye verilen ifadelerde Adem Kara'ya yakın isimlerden biri olan amca oğlu Hakan Kara'nın, Adem Kara'nın cesedinin kokusunu bastırması için evinin bahçesine bir kaz ölüsü astığı iddia edildi.

Canlı yayına katılan Hakan Bey ise, " Benim birçok evcil hayvanım var. Kazı ben orada ölü olarak buldum. Bu kaz ile ilgili herhangi bir inceleme yapıldı mı? Poliste bana bu soruyu sordu. Gezen kazlardı bunlar. Ben ölüsünü buldum." diyerek açıklama yaptı.

Adem Kara'nın erkek kardeşi Ali Kara ise, kazın boğularak öldüğünü ve normal bir ölüm olmadığını söyleyerek cinayet şüpheli olarak Hakan Bey'i gösterdi.

ADEM KARA'NIN KATİLİ KİM? Müge Anlı'da kafa karıştıran kaz ayrıntısının ardından şüpheli Hakan Kara cinayetle ilgili yeni iddialar ortaya atarak, kuzeni Adem Kara'nın miras kavgasına kurban gittiğini söyledi. Hakan Kara'nın iddiaları ise başta Müge Anlı olmak üzere aile fertlerini de isyan ettirdi.

Hala belirsiliğini koruyan cinayet ile sır perdesi çözülmeye çalışıyor...


Yorumlar