Anasayfa /  Medya

Seyhan Erdağ TV8'den ayrıldı mı? Magazin Muhabiri Seyhan Erdağ kimdir?

Tv8'de 5 yıldır çalışan sevilen magazin muhabiri, kanaldan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.Seyhan Erdağ TV8'den ayrıldı mı? Magazin Muhabiri Seyhan Erdağ kimdir?

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 14:17

Tv8'de 5 yıldır çalışan sevilen magazin muhabiri, kanaldan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.Seyhan Erdağ TV8'den ayrıldı mı? Magazin Muhabiri Seyhan Erdağ kimdir?

 

Türkiye’nin ünlüler ile arası en iyi olan muhabirlerinden olan isim, Tv 8 kanalından ayrıldığını duyurdu. Adından söz ettiren sivri diliyle, ünlülere kimsenin sormadığı soruları sormasıyla ve ünlülere yakınlığıyla tanınan muhabir, Tv 8'den önce, Show TV'de ve Fox TV'de yıllarca çalışmıştı. Birçok ünlü isim ile yaşadığı sorunlar ile magazin dünyasını sallamış o ismin yeni kanalı merak konusu oldu.

Seyhan Erdağ, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajıyla birlikte Tv 8 magazin izleyicilerini üzdü. Veda mesajında iş arkadaşlarından ayrıldığı için üzüntülü olduğu hissedilen Seyhan Erdağ, Acun Ilıcalı'ya da teşekkür etti. İşte ünlü magazin muhabirinin paylaştığı o duygusal veda mesajı...

SON 5 YILIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM: Seyhan Erdağ, yayınladığı mesajda, "TV8 aileme veda ettim bugün… İş arkadaşlarımın da bilmesi gerekiyor diye açıklama yapmak istedim. Bunca kötülüğün arasında iyi insan olduğu ve öyle kaldığı için gurur duyduğum, mutlu olduğum Acun Ilıcalı’ya. TV8 ailemin çalıştığım ve selamlaştığım her bir ferdine son 5 yılım için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Peki ünlüler ile arası bir iyi bir kötü olan Seyhan Erdağ kimdir? Seyhan Erdağ, Kastamonulu bir aileden dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin adından söz ettiren sivri diliyle, ünlülere kimsenin sormadığı soruları sormasıyla ve ünlülere yakınlığıyla tanınan muhabiri olmuştur. Seyhan Erdağ, ayrıca birçok ünlü isim ile yaşadığı sorunlar ile magazin dünyasını sallamış bir isimdir.

HÜLYA AVŞAR OLAYI: Yılbaşında kızı ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Antalya’da olan Avşar’a Show TV muhabiri Seyhan Erdağ ‘Gruba Sadettin Saran da katılacak mı’ diye soru yöneltmiş, Avşar da ‘Bir daha benim olduğum yere gelme, sana benimle ilgili haber yapmayı yasaklıyorum’ ifadelerinde bulunmuştu. Beğenmediği bu soruya tepki vererek toplantıyı yarıda kesen Hülya Avşar ile Seyhan Erdağ gündeme damgasını vurmuştu.


Yorumlar