Anasayfa /  Medya

Seren Serengil: Dünyada daha büyük bir ahlaksızlık yok! video izle

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu 'Duymadık Demeyin' programında Simge Sağın'ın 'En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı' açıklamasını yorumladı.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2019 14:09

Seren Serengil: Dünyada daha büyük bir ahlaksızlık yok!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu 'Duymadık Demeyin' programında Simge Sağın'ın 'En yakın arkadaşım sevgilimi elimden aldı' açıklamasını yorumladı.

Simge Sağın, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında "Aldatmadım ama çok güzel aldatıldım. Âşıktım ve o kişiye çok güzel duygularım vardı. O sırada en yakın kız arkadaşım da hep bizimleydi. Herhalde etkilendi. Ben bir anda boşa çıktım, onlar yola devam etti. Ben de hem sevgilimi hem en yakın kız arkadaşımı kaybettim. Travmaydı. Uzun süre kimseye güvenemedim. Acıdan duvarları tırmaladım. Bir anda saçlarımın önü bembeyaz oldu. Üstüne bir de baba kaybı yaşadım. Her şey üst üste gelebiliyor." açıklamasını yapmıştı. 

Seren Serengil, Simge Sağın'ın bu açıklamasına, "Bir kadının başına gelebilecek en kötü durumlardan biri ve bu travma geçmiyor. İllaki arkadaşınla kan bağı olmasına gerek yok, can bağı denilen bir şey var. Kader birliği yapıyorsun, en kötü gününü ona anlatıyorsun ve en büyük sırlarını ona veriyorsun. Sevgilin ve en yakın arkadaşın kardeş gibi aynı ortama giriyor ve asla bu ortamda kız arkadaşımı kıskanmam. Ama Simgenin durumunda onlar birlikte oluyorlar. Dünyada daha büyük bir ahlaksızlık yok. Hiçbir kadına da böyle bir konuda 'Unut' diyemeyiz. Adamdan daha çok en yakın arkadaşın seni yaralıyor. İnsan başka bir adamı sevebilir ama arkadaş çok önemli insanın hayatında. Adamın başka kadın ile olması o kadar koymaz ama arkadaşınla olması çok hırslandırıyor. Sen onun yakın arkadaşısın nasıl gidip aynı yatağı paylaşabiliyor anlamıyorum. Demek ki birbirlerinde gözleri varmış. Yine Simge efendi bir insanki bunların isimlerini söylemiyor." 


Etiketler Duymadık Demeyin
Yorumlar