Anasayfa /  Medya

Payitaht Abdülhamid dizisi 3. tanıtım filmi yayınlandı

Çok yakında TRT 1 ekranlarında II. Abdülhamit dönemi başlıyor. Yeni sezonda adından çokça söz ettirecek olan Payitaht Abdülhamid dizisinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin 3. yeni fragmanı da yayınlandı. İşte dizinin fragmanı, konusu ve oyuncuları...

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2017 20:30

Hazırlıklarının bittiğini kaydeden Eren, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 'TRT olarak, tarihin en çok merak edilen dönemlerini iddialı prodüksiyonlarla ekrana getirmeye devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Seddülbahir, Filinta ve Diriliş Ertuğrul'un büyük bir beğeni ile izlendiğinin altını çizen Eren yeni bir dizinin hazırlıklarının bittiğini duyurdu. Eren açıklamasında ayrıca Batı'nın özellikle Türkiye üzerindeki kirli hesaplarına ve örf ve adetlerimizden uzaklaştırma çabasına karşı Osmanlı döneminde büyük mücadele veren Sultan Abdülhamit Han'ın hayatını ekranlara taşınacağının müjdesini verdi.

PAYİTAHT ABDULHAMİD TANITIM FİLMİ 2





 Dizi, 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

PAYİTAHT ABDULHAMİD TANITIM FİLMİ 3





 Dizi, 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

İşte Eren'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklamalar;









Çok yakında TRT 1 ekranlarında II. Abdülhamid dönemi başlıyor. Payitaht Abdülhamid adıyla yeni sezona merhaba diyecek olan yeni dizinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Payitaht Abdülhamit’in oyuncu kadrosu ve detaylı bilgileri haberin devamındadır.  Yapımcılığını Es Yapım‘ın üstlendiği dizinin yeni sezona yetiştirilmek adına yoğun tempo içinde olduğunu söyleyebiliriz. Payitaht dizisi oyuncuları 400-500 kişilik dev bir kadrodan oluşuyor.

Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı olan II. Abdülhamid bunalımlı bir dönemde tahta çıkmıştır. Abdülhamid, Batı’ya karşı dengeci olurken Doğu’ya karşı İslamcı politikalar izlemiştir. Ayrıca ülke içinde mutlakiyeti güçlendirmiştir. 2. Abdülhamid dönemini konu alan dizi ilk bölümünden itibaren 24 Şubat 2017 Cuma günü TRT 1’de.

Payitaht Abdülhamid Konusu

Abdülhamid Han’ın kalkınma projelerinde nasıl engellenmeye çalışıldığı işlenecek.

Payitaht Abdülhamit Oyuncuları;



Bülent İnal (Abdülhamit Han);

Türk oyuncu 19 Mayıs 1973 Şanlıurfa Hilvan doğumludur. Eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasıyla 1997 senesinde tanıştı. İlk kez Yasemince adlı komedi dizisiyle kariyer başlangıcı yaptı. Ihlamurlar Altındaadlı televizyon dizisiyle çıkış yakalayan başarılı oyuncu en son Kanal D ekranlarında bu sezon erken final yapan Babam ve Ailesi dizisinde yer almıştı.

 

İbrahim Kendirci;

Türk oyuncu 9 Eylül 1986 yılında Gaziantep’de doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında aldı. Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan başarılı oyuncu henüz daha ilk deneyiminde adını duyurdu. Yakışıklı oyuncu Kavak Yelleri’yle 4 sezon geçirdikten sonra Yol Ayrımı ve Sevdaluk dizilerinde rol aldı.



Akın Akınözü;

1 Ocak 1990 Ankara doğumlu Türk oyuncu CRAFT Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimleri aldı. 2014 yılında Azrail isimli sinema filmiyle oyunculuğa başladı. Ardından Muhteşem Yüzyıl’da bir sezon geçirdikten sonra bu sezon erken final yapan Arkadaşlar İyidir dizisinde rol aldı.



Elif Özkul (Fehime Sultan);

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu, henüz daha kariyerinin başındadır. Kara Sevda ve Kiralık Aşk gibi dizi projelerinde rol almıştır.



Saygın Soysal;

21 Mayıs 1982 Trabzon doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında aldı. Televizyon dünyasında Recep Tayyip Erdoğan karakteriyle rol aldığı Hatırla Sevgili dizisinde tanındı. Daha sonra Asi, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi önemli projelerde yer aldı.



Hakan Boyav;

Türk oyuncu 10 Ocak 1964 İzmir doğumludur. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünde aldı. Bir çok ilin Devlet Tiyatrosunda görev aldı. Daha sonra televizyon dünyasına adım atan başarılı oyuncu ilk olarak Asmalı Konak dizisinde rol aldı. Ardından rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle tanındı.



Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa);

Türk yazar 1962 yılında Akhisar’da doğdu. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Sevda Kuşun Kanadı’ndadizisinde rol alan ünlü yazar bir çok ülkede halklar ve toplumlar araştırması yapmıştır.



Gözde Kaya;

Türk oyuncu 13 Ağustos 1988 Antalya doğumludur. Oyunculuk kariyerine bir restoranda tanıştığı Nihat Odabaşı sayesinde başlangıç yapmıştır. Önce reklam filmlerinde ardından dizilerde rol almaya başladı. Kalbim Seni Seçti televizyon dizisiyle çıkış yakalayan güzel oyuncu ardından rol aldığı Uçurum ile tanındı.

 

Özlem Conker;

1 Temmuz 1973 Ankara doğumlu Türk oyuncudur. Hollanda, Tilburg şehrinde Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg’da eğitimini tamamladı. Televizyon dünyasında 2002 yılında rol aldığı Kınalı Kar dizisiyle tanındı.  Daha sonra bir çok dizide rol alarak adını sıkça duyuran başarılı oyuncu Ömre Bedel ve Karagül dizileriyle ününe ün kattı.

Berkan Şal;

Türk oyuncu 1 Ocak 1969 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünde eğitimini tamamladı. Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle oyunculuğa başladı. Behzat Ç.’deki performansıyla tanınan oyuncu daha sonra Kod Adı Reaksiyon ve 46 Yok Olan projelerinde yer aldı.



Can Sipahi;

20 Ocak 1988 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Üniversite eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Mühendisliği Bölümününde aldı. Şimdilerde ise Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde master yapmaktadır. 2009 yılında kariyerinin ilk adımını Ah Kalbim dizisiyle atarak oyunculuğa başlangıç yaptı. Ardından rol aldığı Öğretmen Kemal, Güneşi Beklerken, İntikam ve Aşk Yeniden dizilerinde gösterdiği performansıyla ekranlarda beğeni topladı.



Ezgi Eyüboğlu;

Türk model ve oyuncu 15 Haziran 1988 yılında Ankara’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde eğitimini tamamladı. Elite Model Look yarışmasında derece elde eden Eyüboğlu, 2 sene sonra katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. oldu. Oyunculuk kariyerine 2007 yılında bölüm oyuncusu olarak başladı. Hemen ardından rol aldığı Arka Sokaklar dizisiyle ekranlarda tanındı. Daha sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl, Yalan Dünya, İntikam, Ulan İstanbul ve Adı Mutluluk dizi projelerinde sahne aldı.



Umut Kurt;

Türk oyuncu 17 Nisan 1981 Erzincan doğumludur. Amatör olarak tiyatroda sahne almaya başladı. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri aldı. Hatırla Gönül dizisiyle ekranlarda tanınan deneyimli oyuncu son olarak Ulan İstanbul’da rol aldı.



Selen Öztürk;

23 Temmuz 1980 İzmir doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Öztürk, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Kariyerine seslendirme sanatçısı olarak başlayan güzel oyuncu ilk rolünü 2007 yılında Kara Yılan isimli dizide aldı. Daha sonra ise sırasıyla Bir Varmış Bir Yokmuş, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Hatırla Gönül ve Serçe Sarayı isimli dizilerin kadrosunda yer aldı.



Eren Hacısalihoğlu;

Türk oyuncu 5 Haziran 1979 yılında Trabzon Akçaabat’ta doğdu. Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümünde eğitimini tamamladı. İlk deneyimini 2011 yılında Mavi Kelebekler isimli dizide yaşayan başarılı oyuncu daha sonra sırasıyla İnsan Aldandı, Benim İçin Üzülme, Kadim Dostum, Asla Vazgeçmem, Kalbim Ege’de Kaldı ve Aşk Yalanı Sever dizi projelerinde yer aldı.

Payitaht Abdülhamid Nerede Çekiliyor?

İzmit, Seka Film Platosu’nda çekimler başlarken o döneme ait kurgular hazırlandı. Hatta Yıldız Sarayı’nın bir kaç yeri tıpatıp benzetildi.



Payitaht Abdülhamid Ne Zaman Başlıyor;

Yeni dizi 17 Şubat 2017 Cuma akşamı ilk bölümüyle start alıyor. Her hafta cuma günü yayınlanacak olan yeni dizi 20:00’da başlayacak.

Payitaht Abdülhamid Hangi Kanalda;

Abdülhamid’in hayatının işleneceği yeni dizi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.





Kaynak: Star-Posta


Yorumlar