Anasayfa /  Medya

Olay Yeri - Melike Toyguncu'ya babası tecevüz etti mi?

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında Melike Toyguncu her yerde aranıyor. 14 yıldır kayıp olan Melike Toyguncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike Toyguncu'nun babası Mahmut Toyguncu'yla ilgili olay iddia ortaya atıldı.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2017 17:19

ANKARA'da ablasına ÖSYM kağıdı almak için giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike Toyguncu'nun babası hakkında canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen izleyicinin anlattıkları karşısında herkes şoke oldu.

Melike Toyguncu davasında bugün yeni gelişmeler yaşanıyor. Melike kaçırıldıktan sonra tam 1 yıl boyunca Mert denilen birinin evinde kaldığı ortaya çıktı. Yeni gelişmeler yaşanırken canlı yayına bağlanan kadının açıklamaları şoke etti. Melike Toyguncu'nun babası hakkında olay açıklamalar yapan ismini vermek istemeyen izleyicinin anlattıkları adeta soğuk duş etkisi yarattı.

MELİKE TOYGUNCU'NUN BABASI DEDİ VE... Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen izleyici Mahmut Toyguncu hakkında olay bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Mahmut Toyguncu bundan yıllar önce benzinlikte bir kadına tecavüz etti. Tecavüzü canlı yayında anlatan kadın herkesi şoke etti. İsmini vermek istemeyen izleyici o dönem Fatma Hanım o gün anlattıklarını aktardı. Mahmut Toyguncu'nun yıllar önce yaptıkları nedeniyle kızının ceza çektiğini düşünen Fatma Hanım bunları canlı yayında anlattı. 


Etiketler Melike Toyguncu
Yorumlar