Anasayfa /  Medya

Olay Yeri - Esra öz annesini bulabilecek mi ?

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu programda 20 yaşındaki Esra öz annesini arıyor. Bir kavga sırasında evlatlık olduğunu öğrenen Esra öz annesini bulabilecek mi? Çöpün içinde bulunan Esra canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2017 17:30

BURSA'da yaşanan bir olay herkesi şoke etti. Doğduğu andan itibaren sadece bir gün sonra kömürlüğe bırakılan ve Perihan Hanım tarafından bulunan Esra öz annesini bulmak için canlı yayına başvurdu. Peki Esra öz annesini bulabilecek mi? Gelin hep birlikte olaylara bakalım.

20 yaşındaki Esra öz annesini bulabilmek için canlı yayına katıldı. Çok küçük yaşta 16 yaşında evlenen Esra'nın 2.5 yaşında bir kızı var. Evlatlık olduğunu kavganın ortasında öğrenen Esra o bilgiden sonra ailesini aramaya başladı. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Esra'yı evlatlık alan annesi canlı yayına bağlandı. 

EVLERİ YOK İŞLERİ YOK Canlı yayına bağlanan ve Esra'yı evlatlık alan Perihan Hanım adeta çılgına döndü. Evlatlık aldığı kızının canlı yayına çıkmasına sinirlenen Perihan Hanım, Esra'nın 4 yıl önce evlendiği eşi Uğur'u çıldırdı. Perihan Hanım canlı yayında bütün suçu Uğur'un üstüne attı. Uğur'un çalışmadığını söyleyen Perihan hanım aynı zamanda hastaneden geldiğini söyledi. 

UYUŞTURUCU KULLANIYOR: Esra'nın teyzesinin iddiasına göre Uğur ve Esra uyuşturucu kullanıyor. Aynı zamanda çocuklarına da bakmayan Uğur ve Esra ne yapacak merak konusu oldu. 


Etiketler Esra öz
Yorumlar