Anasayfa /  Medya

O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte o isimler...

O Ses Türkiye'de dün akşam finalistler açıklandı. Peki O Ses Türkiye finalitleri kimler oldu? Finale kalan isimler kimler? Hangi jüri üyesinin yarışmacıları finale kaldı?Tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2018 16:06

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de dün akşam finalistlerin kim olduğu açıklandı. Büyük bir heyecanla takip edilen ses yarışmasında finalistlerin kim olduğu sorusu hızla sorulmaya başlandı.

Finale kalan isimler kimler? Hangi jüri üyesinin yarışmacıları finale kaldı?

Final tarihi ne zaman? İşte tüm ayrıntılarıyla haberimizde...

Acun Ilıcalı’nın sunduğu, Yıldız Tilbe, Gökhan, Hadise ve Murat Boz’un yarışmacılarıyla yarıştığı O Ses Türkiye’de Cuma akşamı yaşanan çeyrek final elemelerinin ardından dün gece yarı finale kalan isimler bir kez daha sahne aldı halk oylamasıyla aralarından 4 isim finale yükseldi.

YARI FİNALDE KİMLER YARIŞTI?

Gökhan’ın takımı: Lütfiye Özipek, Selenay Dağdelen, Yener Bulut-Ümit Durak, Benjamin Kaggwa

Hadise’nin takımı: Oğulcan Bolcan, Berzan Emrah İgan

Murat Boz’un takımı: Aydan Kahraman, Mehmet Demiray, Nihat Mugil, Aslı Çobanoğlu

Yıldız Tilbe’nin takımı: Ceren Düzova

O SES TÜRKİYE’DE KİMLER FİNALE KALDI?

O Ses Türkiye’de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu. Aydan Kahraman Murat Boz’un takımındaydı.

O Ses Türkiye’de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan’ın takımındaydı.

Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan’ın takımındaydı.

O SES TÜRKİYE FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

O Ses Türkiye final haftası tanıtımını yayınladı. O Ses Türkiye 2018 birincisini bu yıl 4 Şubat tarihinde yani bugün seçecek. Hadise, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz jürileri arasından hangi takım kazanacak?


Yorumlar