Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! 7 yıl sonra canlı yayında kemikler bulundu...

Müge Anlı 7 yıl önce bir konu işlemiş ve sonuç çıkmamıştı. 60 yaşından fazla olan Mehmet Uygur'un ölümü hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Müge Anlı, aldığı bilgiler doğrultusunda bu kez de cesedi aramaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canı yayında kemikler bulundu... Detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2018 13:55

Müge Anlı canlı yayında kan donduran gelişme yaşandı. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 2011 yılında ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu şahıs Mehmet Uygur'un, eşi Hatice Uygur tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Mehmet Uygur'un eşi Hatice Uygur, soruşturmayı derinleştiren Hatay Cinayet Büro Ekibi tarafından Antalya'da yapılan operasyonla gözaltına alınarak Hatay'a getirildi. Hatice Uygur verdiği ifadede aile içi şiddet dolasıyla eşini tabancayla öldürdüğünü ve araziye gömdüğünü itiraf etti. Bugün cesetle ilgili aramalar yapıldı. İşet 21 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Mehmet Uygur cinayetiyle ilgili gerçekler..

CANLI YAYINDA BULUNAN KEMİK MEHMET UYGUR'A MI AİT?

Müge Anlı canlı yayınında Mehmet Uygur'un cesedine ulaşılmaya çalışıldı. Hatice Uygur'un itirafı ve verdikleri bilgiler doğrultusunda polis ekiplerinin kazdığı yerde giyisi ve kemik parçaları bulundu. Bulunan kemik parçalarının bir hayvana mı yoksaa Mehmet Uygur'a mı ait olduğu henüz belli değil.

Dörtyol Savcılığı, Hatay'da yaşanan faili meçhul cinayetlerle ilgili özel ekip oluşturdu. Ekipler, Mehmet Uygur'un kaybıyla ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert'in programının yayınları ihbar kabul etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı saniye saniye izlendi. Olayla ilgisi olduğu düşünülen 3 kişinin HTS kayıtları araştırıldı. Hatice Uygur yaptığı itirafın ardından tutuklanırken diğer iki zanlı ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.

Yıllar önce bir numaralı şüpheli olarak katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp eşi Mehmet Uygur için gözyaşı bile döktü. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın ısrarlı tavrı karşısında verdiği çelişkili ifadeler, kan donduran gerçeği 7 yıl sonra gün yüzüne çıkardı.

Uygur ailesi, 3 Aralık 2011 günü Hatay'da esrarengiz şekilde kaybolan 59 yaşındaki Mehmet Uygur'u aramak için 2012 yılının Mayıs ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna katılmıştı.

İkinci eşinin anlattığına göre kaybolduğu günün sabahı saat 6.30'da evinden Hatay Merkeze gitmek için yola çıkmıştı. Ancak 58 yaşındaki adamı gören hiç kimse olmamıştı. Hatice Uygur'u kocasının kaybında bir numaralı şüpheli duruma getiren şaşırtıcı hareketlerinin yanı sıra verdiği çelişkili ifadeleriydi.

MEHMET UYGUR'U ÖLDÜREN HATİCE UYGUR'UN CANLI YAYINDA ANLATTIKLARI

İlk olarak Mehmet Uygur'un kaybolmasından sadece 1 gün sonra evde badana yaptığı iddiasıydı. Üstelik iddia eden kişi de komşusuydu. İddialar bununla da sınırlı değildi. Evini baştan sona temizlediği, badana yaptığı, yatak odasındaki yorganları ve yatakları dışarı attığı iddialar arasında yer aldı. Tüm iddiaları reddeden Hatice Uygur, Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın ısrarlı soruları karşısında evinde yaptığı değişiklikleri aşama aşama dile getirdi.

Önce evini hiç temizlemediğini söyledi. Bir başka gün ise evin bir kısmını temizlediğini kabul etti. En sonunda, önceki söylediklerinin aksine yaşadığı evi, baldızının da yardımıyla tamamen temizlediğini açıkladı. Hatice Uygur, Müge Anlı canlı yayınına katıldığı her gün, birbiriyle çelişen ifadelere imza attı.

KAN LEKELERİNE RASTLANDI

İddiaların ardı arkası kesilmezken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri, kayıp Mehmet Uygur'un evinde titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerde, Uygur'un yattığı yatağın içine bulaşmış kan lekeleri ve duvar kısımlarında bulunan kan izlerine rastlanıldı.

Hatice Uygur, konuyla ilgili genel soğukkanlı tavrını sürdürdü… Tehdit aldığı için evden ayrıldığı dönemde ardında kan lekeleri bırakmadığını öne sürdü. Kan izlerinin gerekçesini hiçbir zaman açıklayamadı.

Eşi kaybolduktan sonra sergilediği tuhaf hareketler bunlarla sınırlı değildi. O da 20 gün içinde evden ayrıldı. Bu durumun aldığı tehditler dolasıyla yaşandığını savundu. 59 yaşındaki adamı yakından tanıyan kişiler, Uygur'un gergin bir yapısının olduğunu, eşine baskı uygulayabilecek bir karaktere sahip olduğunu söylediler. Ancak Hatice Hanım, öyle bir şey yaptı ki; eşi ortaya çıksa yaptığı davranışı son derece yadırgardı. İddialara göre, 3 Aralık'ta kaybolan eşinin kaybından geçen 28 gün sonra bir yılbaşı akşamında evde eğlence düzenlemişti. Bu iddiaları reddetse de o geceye şahit olan kişi sayısı oldukça fazlaydı..

Mehmet Uygur'un yaşadığı evde 20 gün sonra başka bir aile mensubu daha nedeni hala bilinmeyen bir sebeple ortadan kayboldu. O kişi Mehmet Bey'in gelini Selvi Hanım'dan başkası değildi.

Mehmet Uygur'un kaybından 3 ay önce kayıp adamın gelini Selvi Hanım'la dedikodusu çıkan Hatice'nin kardeşi Yaşar Bey de Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Yaşar Bey, ortaya atılan tüm iddiaları reddetti. Sevil Hanım'ın kaybıyla ilgili ne Yaşar Bey, ne de Hatice Hanım yeterli bir açıklama yaptı. Peki Mehmet Bey'in kayınbiraderiyle ilişki yaşadığı iddia edilen Sevil Hanım'a ne olmuştu? Bu bilinmezlik, üzerinden 8 yıl geçmesine ilk günkü gizemini hala koruyor.

İşte detaylar...


Yorumlar