Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da duygu dolu anlar yaşandı! 1 yıldır haber alamadığı oğlunu Müge Anlı buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Durmuş Yıldırım, 1 yıldır haber alamadığı oğluyla canlı yayında bir araya geldi. Arap Yıldırım, Kocaeli Gebze'de bulundu.Baba ve oğlun buluşması duygusal anlar yaşandı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 16:51

Müge Anlı'da Arap Yıldırım ve babası buluştu! Arap Yıldırım neden 1 yıldır kayıptı?

Müge Anlı'da 1 yıldır haber alınamayan Arap Yıldırım ve babası buluştu. Durmuş Yıldırım oğlu Arap Yıldırım'ı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Arap Yıldırım, Kocaeli Gebze'de bulundu.Baba ve oğlun buluşması duygusal anlar yaşandı. İşte o anlar;

Arap Yıldırım'dan 1 yıldır haber alınamıyordu. Durmuş Yıldırım ise oğlunu bulmak için Müge Anlı'ya geldi. Durmuş Yıldırım'a dün sevindirici haber geldi.

Dün programa bağlanan bir firmanın temsilcisi Arap Yıldırım'ın bulunduğu firmada çalıştığını söyledi.

Bugün baba ve oğul Müge Anlı Tatlı Sert stüdyolarında buluştu. Arap ve Durmuş Yıldırım'ın buluşması duygusal anlar yaşattı.

Arap Yıldırım Kocaeli Gebze'de dün bulundu.    

Arap Yıldırım'ın 3 yıldır görmediği annesi telefon bağlantısı ile canlı yayına bağlandı. Yıldırım annesinin sesini duyunca gözyaşlarını tutamadı.

Müge Anlı Türkiye'ye gelmesi için seslendiğinden Arap Yıldırım'ın annesinin uçaktan korktuğundan dolayı gelmediğini belirtmesi tepki çekti.


Yorumlar