Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Eski eşi ''Onu artık genelevlerde arayın''

Müge Anlı'da 1 buçuk yıl önce evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Nezahat Oral'in bulunması için annesi Sebahat hanım programa katıldı. Oral'ın hayatından şüphe ettiklerini söyleyen Sebahat hanıma torunları da destek çıktı. Sebahat hanım ve torunları eski eş Emin Bey'in genç kadını öldürdüklerini düşünüyorlar. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 15:43

Türkiye’nin gündemine oturan Palu ailesinin ardından Müge Anlı’nın programında yine Kocaeli’yi ilgilendiren bir konu açıldı.

1.5 yıl önce Kocaeli’ideki arkadaşına gideceğini söyleyerek evden çıkan ve bir daha eve dönmeyen Nezahat Oral’ın bulunması için programa katılan anne Sebahat hanım kızının bulunması için yardım bekliyor. Nezahat Oral'ın kaybolmasıyla ilgili Oral’ın annesi ve çocukları Oral’ın eski eşinden şüpheleniyor.

Yayına bağlanan Nezahat Oral’in kızı Neşe hanım, annesinin babası Emin bey tarafından kaçırıldığını düşündüğünü ifade etti. Annesiyle kaybolma olayından sonra bir kaç kez telefonla görüştüğünü belirten acılı evlat "Babam silah zoru ile Samsun'a götürdü. Annemin telefonlarına birkaç kez ulaşabildim ancak sonrasında kesildi. Annem son olarak eşinin yanında olduğunu söyledi. Babam da; 'Onu genelevlerde arayın' dedi" ifadelerine yer verdi.

Nezahat Oral’ın ablası Gülhan Demirci ise kız kardeşinden bir buçuk senedir hiçbir haber alamadıklarını ve kardeşinin öldürülmüş olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Müge Anlı’nın programında Nezahat Oral’ın öldüğüne dair ipuçları bulunduğu açıklandı. Alınan bilgiye göre, Nezahat Oral’ın eski kocası Emin beyin evinde yapılan aramalarda polis kan izlerine rastlanmış. Cinayet Büro amirlerinin ise kan örneği alıp incelemeye verdikleri paylaşıldı. Eski eş Emin beyin 15 Ocak 2019 tarihinde gece saatlerinde cinayet büro ekipleri tarafından Samsun’da gözaltına alındığını da belirtildi. 



 


Etiketler Nezahat Oral
Yorumlar