Anasayfa /  Medya

Müge Anlı Veysel Çilingir'in katili kim?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Samsun'da öldürülen Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Herkes aYşe Çilingir ve Yakup Çilingir'den şüpheleniyor. 25 Aralık Veysel Çilingir ile ilgili güncel bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2017 14:50

SAMSUN'da 3 yıl önce şüpheli bir biçimde öldürülen ve kardeşi Yakup Çilingir tarafından bulunan Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. 30 yıldır Suudi Arabistan'da çalışan ve döndükten sonra öldürülen Veysel Çilingir'in olayına gelin yakından bakalım.

Müge Anlı'nın programına katılan Veysel Çilingir'in eşi Ayşe Çilingir diğer aile fertleri tarafından suçlanıyor. Ayşe Çilingir'i tek suçlamayan isim ise Yakup Çilingir. Çünkü Yakup Çilingir ile Ayşe Çilingir arasında aşk iddiaları var. 30 yıldır devam eden ve konuşulan bu iddia yeniden gündeme geldi. Herkes merakla katilin kim olduğunu merak ediyor. Yakup Çilingir'in abisini bulması ve savcılık tarafından yanlışlıkla vurulduğunun açıklanması üzerine oklar aynı kişiyi gösteriyor. 

Bugün ise canlı yayında başka bir olay yaşandı. Skandal aşk iddiası sonrası daha fazla söylenenlere dayanamayan Yakup Çilingir stüdyoyu terk etti. Kayınbirader ve gelinde arasında çıkan dedikodular Veysel Çilingir'in öldürülmesinin sebebi mi sorusu stüdyoda yanıt aranıyor. 


Yorumlar